Årets insamling.

21:57

Vet ni vad? Jag har ju helt glömt att skriva en rad om att jag, som vanligt under februari, samlar in pengar till förmån för barn som är födda med trasiga hjärtan. Jag har fokuserat så mycket på att försöka sprida min insamling i sociala medier så jag glömde bort att prata om det här, där allt började.

Jag har nog undermedvetet tänkt att ni säkert följer mig på andra ställen, som till exempel Twitter eller Instagram. Men det är ju jättedumt att tänka så, då kanske jag missar några av mina allra trognaste läsare som varit med sedan Abbe föddes och gärna vill bidra med en liten gåva.

Här är länken till min insamling >>

Stort och hjärtligt tack på förhand.
PS. Den här fina filmen tog vi fram under hösten och den visas nu under februari månad på TV3, TV4  och kanal5. Om du vill Swisha istället för att skänka i insamlingsverktyget, märk gärna gåvan Heja Abbe, så kan vi spåra den sedan.

10 kommentarer

 1. Fin video! Jag tänkte på er när jag såg en bild på Abbe(?) på en plansch för Sverigelotten på Ica :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja det stämmer, han har fått vara modell för Sverigelotten i februari. :)

   Radera
 2. Hej!

  Jag har följt din blogg länge. Du inspirerade mig att starta en egen! Ville bara skriva det, och att jag har anmält mig till donationsregistret.

  Hälsar,
  Hanna Edman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna.
   Tack för de fina orden. Det värmer. Jag är jätteglad att jag kunnat inspirera dig till både att blogga och anmäla dig till donationsregistret.

   Radera
  2. Min blogg började som en blogg om matlagning med assistans. Numera varvas recepten med inlägg om lite allt möjligt i livet. Jag är mycket: Funkis, mamma till fyra, fru, utbildad sjuksköterska och egen företagare. Dessutom tilltalas jag av det skrivna ordet, därför blir det spridda skurar. Men det sägs ju att en ska hitta sin nisch. Besök gärna min blogg: www.delikatessmedlss.blog.

   Hälsar,
   Hanna

   Radera
 3. Jag är mycket tacksam för den sjukvård vi har här i Sverige då min älskade son fick som 9-åring ett nytt barnhjärta och som 21-åring en ny njure.

  SvaraRadera
 4. We are constantly concentrating on offering the finest solutions to all our customer. Spend in buy YouTube suches as India and also get YouTube remarks India to remain in advance of your rival and also be a leader in your specific niche. buy indian youtube subscribers

  SvaraRadera
 5. Buy Google evaluations anticipate a huge interest in making your enterprise appearance reliable.
  buy google 5 star ratings

  SvaraRadera
 6. Apply for cinematography jobs, photography jobs, stylist jobs, modelling jobs, acting jobs, freelance singing jobs, makeup artists, PRO, musicians jobs in India.
  jobs for actors

  SvaraRadera
 7. Don't worry about the budget, buy bestest gift for your grandpa and grandma. Gift them unique gifts items From the best gifts store. best gifts for grandma

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.