Operation 2

22:03


Nytvättad inför operation.

Klockan sju i morse kom vi in, tvättade Abbe med Hibiscrub (antiseptisk tvål som man använder inför operation) och svepte ett par koppar kaffe. Han skulle opereras med en gång på morgonen och strax efter åtta lämnade vi honom åter vid dörrarna till operationssalen.

Och här måste jag nog få revidera lite av vad jag skrev tidigare. Det där om att man blir härdad. Det gäller inte här. Inte det ögonblicket då ditt lilla barn rullas in för operation. Med risk för att upprepa mig och att låta dramatisk – det är bland det jävligaste man kan vara med om. Jag vågar nog påstå att om det finns någon ”fruktansvärda-upplevelser-som-förälder-lista” så tar det här lätt en topplacering. Det hjälper inte hur förberedd man är.
Man är inte särskilt tuff i hissen ner från sjätte våningen.

3 kommentarer

 1. Jag tänker läsa denna blogg från början till slut, kände bara att jag ville kommentera nu & sitter med tårarna rinnande, för han ser så himla lugn & fridfull ut.
  jag fortsätter läsa & hoppas på ett lyckligt slut!
  tack för att ni delar med er!
  heja Abbe!

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte, vill inte ens försöka förstå hur oroliga ni måste ha varit. Heregud, bara barnen har feber kickar ju föräldraoron in. har just sett, i alla fall delvis mellan tårarna videon från iva på eran lilla kämpe, förstår att man måste ork men jag förstår inte hur ni gör det i de situationerna.
  Allt gott till er och tack för att vi får dela och bli berörda av eran resa.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.