På egna äventyr.

23:23

Storebror ringde. Han ville berätta att allt var bra på lägret och att de hade jättekul. Det var någonting med det där som gjorde mig alldeles varm i magen. Men det var också något med samtalet som gav mig en hissnande känsla av att tiden gått väldigt fort. Alldeles nyss körde jag runt honom i barnvagnen med ena hjulet bredvid asfalten så att han skulle somna av vibrationerna. Nu är han på handbollsläger med klubben över helgen, utan mig eller mamman. Nu är han stor.

Han kommer att komma hem på söndag och vara helt slut gissar jag. Massor av träning, bus, sena nätter, nya vänner, intressanta tjejer och så vidare. Men som sagt, han är stor nu. Och efter den här helgen kommer han att vara ännu större.

2 kommentarer

  1. Barnen växer upp alldeles för fort.

    Annelie

    SvaraRadera
  2. Ja, plötsligt går man där med en treåring och en femåring i varje hand, och det är barnbarnen och inte barnen :D Hur gick det till liksom!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.