Heja Abbe når en mognare publik.

22:10

Ska jag vara helt ärlig har jag nog aldrig tänkt tanken att jag en dag skulle tipsa någon om att köpa senaste numret av Allers. Inte för att det är en dålig tidning på något sätt, men de gånger jag bläddrat i ett nummer går nog att räkna på en hand.

Men det är just vad jag tänkte göra nu, alltså tipsa er om att köpa Allers nummer fyra som kom till butikerna idag. Förutom diverse recept, stickmönster och korsord hittar ni den här veckan också fin en artikel om några ni känner lite.

Det finns till och med en liten teaser på Allers hemsida. Killarna höll på att skratta ihjäl sig när deras mamma blev mamma Mia. Mig veterligen har jag aldrig hört någon kalla henne det, men det öppnade i alla fall för lite spontansång.

6 kommentarer

 1. Min mamma har haft Allers i alla tider. Och det värsta är att jag nu börja tycka att tidningen är riktigt trivsam. Betyder det att jag börjar bli gammal tro. Jisses. Men nu har jag ju faktiskt en riktigt bra att kolla igenom veckans tidning när jag är hemma hos mamma nästa gång ;-D.

  SvaraRadera
 2. hihihi nä den tidningen läser man hos mormor... men jag såg er på facebook,,, så klart jag måste köpa den! :-)
  Kram från Hjärtebarns mamma

  SvaraRadera
 3. Svärmor har Allers så jag får läsa den när jag vill. Och snart fyller jag 50. Betyder det att jag äntligen slipper smyga med Allers?

  SvaraRadera
 4. Allers...hade min mamma när jag var liten - nya noveller varje vecka ;) Måste väl köpa den, då.

  SvaraRadera
 5. Jag är 33 och en stolt allers-läsare! Gillar korsord och att få en lite mjukare vinkel på olika historier. Dessutom lär annonssidorna mig att det finns massor av olika käcka rollatorer att köpa den dagen det behövs. ;)

  Och nu ska jag få läsa om er.

  SvaraRadera
 6. Hos oss brukar det för det mesta vara så att frun läser tidningen och så är det jag som tar hand om korsorden. Fantastisk berättelse om din son

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.