Simmar lugnt.

00:35

Förlåt. Till er som troget följt den här bloggen under några år är jag nog skyldig att be om ursäkt ändå. Alltså tempot på inläggen här, den senaste tiden, vad ska vi säga om det?

Det är ju inte det att inget hänt i vårt liv. Under en period månaderna innan semestern duggade kallelserna till sjukvården så tätt att vi knappt hade tid att göra något annat än att turnera med Abbe på Västra Götalands alla specialistenheter. Det kändes bara som att jag skrivit om de där besöken tusen gånger redan.

Och rest lite har vi gjort. Varit i London och så till exempel. Det vet ni som följer mig på Instagram. Det ville jag gärna berätta om. Inte minst visa bilder från. Men det blev ändå inte av. Fråga mig inte varför.

Jag har nog inte haft lust helt enkelt. Ibland har jag varit sugen, men uppenbarligen inte tillräckligt för att prioritera bloggandet. Well well. Det fanns en tid då jag skrev minst ett inlägg om dagen, den tiden är uppenbarligen inte nu.

Men det finns mycket fint att berätta om. Som att Harry Potter-utstälnningen på Warner Studios i London var fantastiskt. Eller att Abbes hjärta jobbade på som det skulle vid 24-timmars-EKG:et strax före semestern. Att Öland var vackert och stränderna fina, men att det första salta doppet i havet när vi var tillbaka här på västkusten var det skönaste någonsin. Jag väljer bohusgranit, tång, maneter och havstulpaner alla dagar i veckan, framför sandstränder med bräckt vatten och döda småfiskar som flyter iland.

Och idag simmade Abbe. Hej då armpuffar. Han bestämde sig plötsligt för att prova utan, hoppade i havet där han inte bottnade och simmade sex meter till mig. Han insåg att det funkade och sedan var saken biff. Det gick inte att få honom att sluta simma. Det var väl värt ett blogginlägg ändå, säg?

10 kommentarer

 1. Härligt att höra att allt är bra! O bravo Abbe som lärt sig simma. Ännu en milstolpe i livet. Ha en fortsatt härlig sommar.

  SvaraRadera
 2. Det kallar jag blogginlägg! :-) Ha en fortsatt skön sommar och simma lugnt!

  SvaraRadera
 3. Åh, heja Abbe! (i en himla massa bemärkelser på en och samma gång)

  SvaraRadera
 4. Vi förlåter dig! Man orkar ju över huvud taget inte så mycket i värmen.

  Fast jag är nog inte ensam om att kolla nästan varje dag

  SvaraRadera
 5. Hejja Abbe. Vilken kille!
  (Från en annan som också kollar nästan varje dag :) )

  SvaraRadera
 6. Nu har jag läst hela bloggen från början, och vilken bergochdalbana! Jag har gråtit och fnissat, hållit tummarna och hoppats. Jag har känt med er allihop, blivit tramsigt stolt när Abbe fixat läkarundersökningar galant och hejat på fantastiska storebror.

  Tack för att jag fått följa med på resan! Du är alldeles fantastisk med ord!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda! Jag är imponerad och stolt att du läst hela bloggen, den börjar bli lång. Tack för det fina berömmet, det värmer.

   Radera
 7. Hej Hopp i Vattenpölar!
  Vill bara plita ner några rader så du vet att jag/vi tänker på er.
  Kram till hela La Familia! :-D

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag är så glad att livet leker med er och att ni mår bra. Vi har också en liten hjärtebarnspojke med catch 22 och vet att uppskatta det alldagliga. Eller så skulle jag kunna säga att det vardagliga får en ny glans. Ser i din blogg hur glädjen och tacksamheten över livet lyser tydligt även i det tunga. Tack för allt fint du skriver!

  SvaraRadera
 9. Vilken tur att du finns på instagram! Nu kan jag dämpa abstinensen! (Men jag har full förståelse för att livet innehåller för mycket annat för att hinna blogga! )

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.