Abbe goes Ernst.

00:04

När vi ändå var igång med betongarbetet på ön så kom Abbe och jag på att vi kunde gjuta några spel som vi kan ha stående utomhus. Abbes favoritspel Kalaha kändes direkt som en given kandidat.

Och eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde någon sån där liten film med Abbe så passade jag på att dokumentera hela rasket. Så håll till godo. Här får du lite tips till nästa säsong, Ernst.

2 kommentarer

  1. Kul att se! Jag har träffat flera som har gjutit i betong men jag har aldrig förstått hur det går till så det var spännande att få lära sig. Så användbart att få lära sig praktiska saker som barn. Jag har följt bloggen sen Abbe föddes, men jag nog aldrig lyssnat på ljudklipp så det var härligt att få höra er dialekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du hängt med så länge. Och att du gillade klippet!

      Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.