MTB-boys.

23:13

Ni vet ju hur mycket jag gillar att cykla. Och allra helst i skogen. Men trots ett strålande höstväder blev det blev ingen lång härlig MTB-tur med fartvinden susande genom hjälmens lufthål och höstlöven virvlande runt däcken, den här helgen. Det blev mycket kortare, mycket långsammare och mycket bättre.

Jag fick med mig grabbarna ut i skogen. Först storebror igår och sedan både honom och Abbe idag. Jag är väldigt imponerad av dem, båda två. Vi cyklade ungefär en mil varje dag, både på grusvägar och små stigar. När jag tänker på att en av oss har opererat hjärtat tre gånger och har dokumenterat sämre balans och grovmotorik, får jag nästan nypa mig i armen. Nä. Jag drömmer visst inte.

Vi hade så himla kul alla tre. Och jag, jag ser det som en investering för framtiden.

11 kommentarer

 1. En bild säjer mer än tusen ord. Pojkarnas ansiktsuttryck och utstrålning på dessa bilder säjer mer än 1000 meningar! Underbart!
  Vissa saker jag gjorde som barn tillsammans med mina föräldrar är härliga minnen som aldrig bleknar och gör mig varm om hjärtat. Same same here....angående framtidsinvestering, alltså! :)

  SvaraRadera
 2. Förstår precis!! De egna intressena är så mycket roligare att odla tillsammans med sina barn.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder. :)

  Kul att se dig idag. Vi hörs snart!

  SvaraRadera
 4. Jag är nästintill barnsligt förtjust i bilden på hjälmen med uppstickande hårtuss. Förgäves försöker jag intala mig att de andra bilderna är precis lika bra, men blicken fastnar hela tiden på den där hårtussen. Det är liksom något med den bilden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Det pirrade lite i min mage när jag tog den. :)

   Radera
  2. Ha ha, fastnade också lite extra för den. Så genial!

   Radera
 5. Hej! Jag blir så glad när jag läser och ser dina barn i farten. Kanske speciellt Abbe eftersom jag också har en liten kille med hjärtfel och 22q11. Blir glad för att han blir en så positiv förebild, det är jag tacksam för. Tack Abbe och hans pappa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Jag blir väldigt glad av dina ord.

   Radera
 6. Skön blogg du har :) jag följer nu på bloglovin och hoppas du följer tillbaka.

  Kolla in min blogg idag...en ursöt barnbutik jag hittat:)

  Ha en härlig dag

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.