Kom igen, Abbepappan!

23:07

Allvarligt. Det går sådär det här va? Jag verkar ha hamnat i någon slags bloggsvacka och inläggen haglar inte direkt här på bloggen.

Abbe frågade mig häromdagen varför jag inte skriver på "hans" blogg längre. Jag vet inte riktigt, svarade jag, det har varit en massa annat som har hänt eller som jag gjort istället. Som att fixa trappan till exempel. Men när du är färdig med den, kan du inte börja skriva igen då? sa Abbe. Jag frågade om han gärna ville det och han sa – väldigt gärna.

Det konstiga är att jag ändå har en del grejer som jag gärna berättar för er. Om hur vår sommar har varit till exempel, hur det går i skolan, eller om hur vi gjort om tvättstuga. Och trappan. Jag har fina bilder från sommar-Sverige och Sardinien och jag håller på med en MTB-film där jag både cyklar och sköter kameran (lite småkrångligt, men kul).

Så det saknas inte saker att skriva om, eller bilder att lägga upp, jag har bara tappat farten lite. Ska försöka hitta den igen. Jag saknar er och era kommentarer.

14 kommentarer

 1. Och vi saknar dig! Eller er, rättare sagt! Sardinien låter paradis!

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Lovisa. Du/Ni är saknade.

  //Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Gunnar,
  mitt första besök på din blog. som du skriver så är det mycket att läsa in som ny men det är en bra blogg och lätt att ta sig an. Du får väl börja involvera Abbe i skrivandet så att ni skriver tillsammans. Hitta ett sätt att tillsammans finna dagens ledord eller bild som ni pratar om och du skriver. Som sagt nu är jag ny här så det kanske redan är gjort men ändå en tanke. Kolla din Fb sida, skriver ett meddelande till dig där.
  sköt om er /Per

  SvaraRadera
 4. Jag saknar att läsa det du skriver! Efter att ha följt bloggen nästan från start, så känns det ju som att jag känner er en smula - och folk man känner vill man ju få veta hur det går för!

  SvaraRadera
 5. Så är det ibland - motivationen tryter fastän att idéerna finns där! Men du är så välkommen tillbaka de gånger du känner för det! :)

  SvaraRadera
 6. Åh, jag saknar dina inlägg! Tur att det finns ett arkiv att gräva i när man vill läsa lite kärlek som känns.

  SvaraRadera
 7. Saknar dina inlägg!

  SvaraRadera
 8. Det är klart att motivationen sviktar ibland. Under tiden hejar vi på Abbe och snyftar lite rört åt Storebror som saknade att höra brorsans röst när han var på läger. KRam

  SvaraRadera
 9. Jag saknar inlägg på bloggen, men vet hur livet med 2 barn och egna intressen kan te sig ibland.

  SvaraRadera
 10. ja - saknar dig och er, men jag väntar tålmodigt :-) /Stina J

  SvaraRadera
 11. Vi saknar er, men vi finns här och väntar in dina inlägg.

  SvaraRadera
 12. Fortsätt!Har haft mycket tröst av bloggen. Har själv en fyra årig dotter med Catch-22.

  SvaraRadera
 13. Just nu passar det bra att heja på abbe-pappan! Heja! Heja!
  Kom igen när du orkar/vill/har tid!
  Kram så länge Miss B.

  SvaraRadera
 14. Musiken behöver pauser - det behöver nog Abbepappan också. Så njut av lugnet du, frid i sinnet!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.