Creepers, får och mjuk pepparkaka.

23:21

Vi har haft en fin helg, killarna och jag, medan mamman var med kompisarna på Käringön. Tjejgänget hade förresten också en bra helg med mycket prat, sång, god mat och bad i varm saltvattentunna.

Vi har spelat Minecraft. Jag tänkte att eftersom de spenderar så otroligt mycket av sin avsatta dator-/tvspeltid på helgerna åt just det spelet så vore det bättre om jag hade testat lite själv och inte bara tittat på när de suttit vid datorn eller sina paddor. "Nu när Abbe har köpt en egen iPad kanske jag kan få vara med och spela Minecraft med min. Man kan väl koppla ihop alla tre?" sa jag i fredags. "JAAAAAAA!!!!!" ropade de, i kör.

Sedan har vi spelat. Vi har slagits med creepers och spindlar. Vi har byggt ett stort badparadis, med vattenrutschkanor, pooler, hopptorn och bastu som döptes till "Pappaland". Däremellan vi hunnit med simskola, mat, "Så mycket bättre" och jobb. Och idag tog vi en skön promenad i höstvädret och snackade lite med fåren längs vägen. De sa mest "näääääää", men verkade ändå glada att vi kom. Motsägelsefulla djur.

Väl hemma igen satte killarna igång och bakade. De gjorde en mjuk pepparkaka som inte gick av för hackor och som var till mig för att det var fars dag. Jo man tackar! En sämre present, än den här helgen, kunde man fått.0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.