Mer från vinterstudion.

22:28

Det är fredag kväll. Lite mör i kroppen men nöjd i sinnet. Abbe varvar after skin i lägenheten med att läsa på om världens religioner inför ett prov nästa vecka. Frågor om omskärelse, konfirmation och hinduernas 30 miljoner gudar haglar över mig. Han berättar att islamerna har 11 dagar mindre på sitt år än vi har och jag undrar om det inte är muslimerna han menar. Jo just det, så heter det ju, svarar han.

Idag orkade äntligen storebror vara med och åka skidor en hel dag. Hans hosta har lugnat sig en smula och han hade därför äntligen fått sova nästan en hel natt. Det kändes fint att få ha honom med efter att han tillbringat halva tisdagen och onsdagen och hela gårdagen i säng. Så himla typiskt. Å andra sidan var vädret inget vidare heller igår om man ska vara helt ärlig. Efter tre fantastiska dagar med sol och blå himmel så regnade det precis hela dagen. Ja, regnade. Inte vad man väntar sig i Jämtlandsfjällen i februari. Men som sagt, idag mådde både storebror och vädret bättre igen.

Bjuder på lite fler bilder eftersom det var så fint väder de första tre dagarna och ljuset var helt magiskt. Det gick liksom inte att låta bli. Bilder från regnet igår får ni inga. Jag tog inte en med mig kameran ut.
 
Sliten kille tar fikapaus.


Obligatorisk varm choklad med vispgrädde. Det fattades bara lite rom i.Ja just det. En sista sak. Jag fick storhetsvansinne och höjde målet på min insamling till 100 000 kronor.  Just nu är den uppe i 64 299 kronor. Går det att nå hundra innan februari är slut tror ni?

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.