Stålmannen.

20:43

Efter tio nya dygn på sjukhuset är vi nu hemma igen. Lunginflammationen är borta, RS-viruset likaså och Abbe mår på det hela taget ganska bra.

Min fru tycker att nätterna är jobbiga på sjukhuset. Hon sover dåligt och är orolig och det blir lite stressigt med kontrollerna var tredje timme hela natten. Så vi delade upp det så att hon sov hemma med vår tvååring, men var på sjukhuset på dagarna då han var på dagis. Följaktligen tog jag nätterna på sjukhuset. Jag åkte därifrån till jobbet på morgonen och tillbaks till sjukhuset igen på kvällen.

När vi skulle skrivas ut fixade läkaren diverse recept och intyg till försäkringskassan. Jag förklarade att jag inte behövde intyg eftersom jag jobbat hela tiden. Han tittade förvånat på mig och sa, "Och vem är du då? Stålmannen eller?"

Nu efteråt förstår jag att det kanske inte var det smartaste jag gjort.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.