Finhöst.

23:01

9 kommentarer

 1. Åh så fint! Underbara foton!

  SvaraRadera
 2. Det är INTE höst, bilderna är väl från ifjol? Snälla? Fast fina om det nu varit höst..

  SvaraRadera
 3. Hej Abbepappan!
  Jag har precis läst färdigt hela bloggen, varje litet inlägg. Det har tagit mig lite mer än en månad. Men vilken underbar läsning, tack! Din, Abbes och storebrors historia har berört och även hjälpt mig. Jag är själv storasyster åt en lillasyster med 22q11 deletionssyndrom. Din blogg har gett mig nytt perspektiv på sjukdomen och svarat på många av de frågor man har som storasyskon. Tack ännu en gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du anar inte hur glad jag blir av den här kommentaren. Tack!

   Radera
 4. Ljuvliga bilder och det du skriver andas sååå mycket kärlek! <3

  SvaraRadera
 5. Fantastiska bilder, som alltid! You've got that something!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.