Engagemang.

22:16

Vet ni vad? Heja Abbe har blivit nominerad i Finest Awards igen! Det är jätteroligt. Och lite extra kul är att det är en kategori som jag med stolthet finns med i, nämligen "Årets blogg: Engagemang".

Jag blir såklart väldigt glad om ni röstar på bloggen och mig, för jag måste ju vara ärlig och säga att det vore sjukt kul att vinna min kategori.

Om du gillar mitt engagemang för att sprida kunskap om hjärtsjuka barn och om papparollen med en diagnos i familjen, organdonationer, insamlingar till barnhjärtforskning och alla andra frågor som ryms i Heja Abbe och vill rösta på bloggen klickar du på den här länken. Glöm inte att efter du klickat på de bloggar du vill rösta på måste du scrolla ner till botten av sidan och klicka på "skicka mina röster". Men jag har väldigt hård konkurrens i min kategori.

Man får lov att rösta varje dag om man vill (fram till 9 mars). Och från flera mejladresser. Så om du röstar varje dag både från jobbet och hemma lovar jag en bamsekram när vi ses. Om du vill ha en.

Tusen tack på förhand.

8 kommentarer

 1. Grattis! Om jag ska vara ärlig så tvekade jag mellan din och I kroppen min. Men kändes ändå rätt att ge rösten till dig, du kan fortsätta ditt engagemang och ger gärna pepp för det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag fullt ut. Kristian hade en fantastiskt förmåga att berätta. Den bästa. Jag själv hade röstat på den, men jag är jätteglad att du la din röst på mig. Tack!

   Radera
 2. Självklart får du min röst!!!

  SvaraRadera
 3. Visst får du min röst. Keep up the good work!
  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Grattis :-)
  Jag hamnade här för ett tag sedan och det är jag glad för. En helt underbar blogg.

  Vill passa på och tipsa dig om en tävling jag har i min blogg. Jag lottar ut 4 Ever After High dockor. Vill du inte själv ta chansen och vinna den så känner du kanske någon som vill vinna en fin docka till sitt barn, syskon eller en kompis barn. Kanske kan du tipsa dina läsare om tävlingen? Det är roligt för ett barn att få en fin docka :-) Tävlingen finns på http://www.sjubarnsmamma.se/2014/02/04/httpwww-sjubarnsmamma-se20140204tavla-och-vinn-en-fin-docka-4-vinnare/

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Jag röstade för ett par dagar sedan men nu var det ju definitivt dags igen. :) Påminn gärna igen sen. ;)

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack så mycket, glad jag blir! Ska rösta på dig också :) Ses vi på galan?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.