Ryttaren

22:44

Det är för det mesta Abbemamman som hänger med Abbe till stallet. Dels för att mina arbetstider inte passar med ridningen och dels för att om det är någon i vår familj som har koll på hästar och allt som har med ridning att göra så är det hon.

Därför är det extra roligt att följa med de gångerna min fru har förhinder eller om jag råkar ha en ledig stund som sammanfaller med ridningen. Eftersom jag själv inte är så väldigt erfaren inom hästsport blir jag alltid så sjukt imponerad när jag ser den lille parveln manövrera det stora djuret. Idag var en sådan dag. Och idag var också fint väder för första gången på länge. Så jag hade tur. Tog med kameran och tänkte att jag kunde stå vid ridbanan och ta några bilder. Då visade det sig att skulle de rida ut i skogen idag. Ännu mer tur. Och sedan fick Abbe reda på att han hade klarat provet och fick köpa sitt första ryttarmärke. Vilken dag! Och jag fick vara med på den.

1 kommentarer

  1. Härlig känsla!
    Håller med dig till fullo, det är fantastiskt att se barnen manövrera hästarna själva. Är själv ponnymamma till en 11 årig dotter och hennes ponny, alltid lika kul att se deras framsteg ihop!
    /mia

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.