Det ska böjas i tid.

17:38

Han fick en kamera i julklapp. En liten stöttålig sak som dessutom klarar att vara lite under vatten. Sen har han fotograferat och filmat, suttit vid datorn och lärt sig organisera bilderna med iPhoto och att klippa filmer med iMovie. Alldeles själv.

Och nu bloggar han också. Så om ni inte redan har fått överdos av mig och min familj tycker jag att ni ska kika in hos storebror. Kolla den kreativa klippningen på hans första film "entligen vinter". Jag är imponerad! Och vet ni. Jag tror han blir lika glad av kommentarer som jag blir.

6 kommentarer

 1. Har en likadan kille hemma men han gör det direkt på ipoden....måste nog låta honom få lite program på datorn också :)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Storebrors sida är en verklig feel good-blog!

  SvaraRadera
 3. Man bara ler! Ett fånigt, men varmt leende bryter fram helt omedvetet. Märkte det när jag läst klart.

  Det måste betyda att mitt undermedvetna blir glad av storebror.

  Sträck på dig, du är en förebild för dina barn, det märks ju tydligt!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag gillar storebrors blogg! Jag har läst den lite då och då. Vilken kamera köpte ni till storebror? Har tänkt fixa en till brorsan här hemma också men vet inte riktigt vad som funkar till honom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den heter Olympus Tough TG-310. Tål vatten ner till 3 meter och ska klara ett fall från 1,5 meter ner i marken. Tänkte det var bäst. :)

   Radera
 5. Det är en underbar liten blogg som säkert kommer bli stor som Storebror har!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.