Mina hjärtans dag.

23:15

Tre stycken. Ett vuxet, ett litet och ett hoplappat. De som klappar närmast mitt eget. De som betyder mest.

Tre hjärtan som satt mitt i brand, tre som vänt min verklighet upp och ner. Ett smälte samman med mitt i början av årtusendet, två gjorde vi tillsammans när våra blivit ett. Två små fina hjärtan, varma och kärleksfulla. Det ena är lappat och lagat, men glittrar som få. Det andra större än den lilla kroppen det ryms i.

Älskar er.

14 kommentarer

 1. Fint! Vi har ju också en hjärtpojke, en som inte klarade det. Vi tänker särskilt på honom idag. Förstås på de andra barnen också. Men alla hjärtans dag har en extra innebörd för oss.

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint. Blir alldeles tåry... :)

  SvaraRadera
 3. Du får mig alltid att bli tårögd, du skriver verkligen otroligt fint.

  SvaraRadera
 4. Fint skrivet. Stort lycka till till både små och stora hjärtan.

  energiskaewa.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Så härligt för dina barn att gå in och läsa sånthär när de är äldre.. Du skriver verkligen så det går rätt in i hjärtat.. :)

  SvaraRadera
 6. Otroligt fint skrivet!

  SvaraRadera
 7. Underbart fint skrivet. En annan man med ordets gåva är denna, http://fredrik.cafe.se/simpla-ord-om-en-bra-grej/. Läs och njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Jag läser hans blogg regelbundet, den är strålande.

   Radera
 8. Tänkte också tipsa om herr Backmans inlägg, men Sussie han visst före. En fin text som förhoppningsvis ger lite ytterligare slantar till barnhjärtan!

  SvaraRadera
 9. Åh. Vackraste kärleksförklaringen jag läst på länge.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.