Engelberg

23:51Är i Alperna några dagar. Här är superfint. Blå himmel och strålande sol, men kallt. Riktigt kallt. Idag var det 25 minusgrader på toppen och en blåste 15 m/s. Brrr. Återkommer med mer rapporter senare. God natt.

5 kommentarer

 1. Hej, jag är en hjärtebarnsmamma till en lagad kille (stor ASD o VSD) som följt dig o dina härliga killar sen vår son opererades juni 2010. Tack för en jättefin blogg! vi befinner oss just nu Hela familjen i en lägenhet i ett kylslaget Engelberg! Börjar ju dock bli lite varmare nu. Hoppas du har haft/får några fina dagar här nere!

  SvaraRadera
 2. mysigt att vara i alperna :D

  SvaraRadera
 3. Hej! ville bara passa på att ömska en trevlig semester och tacka för en mycket bra blogg! har precis läst klart från det första inlägget till dags datum.... som sagt tack!

  SvaraRadera
 4. Hej, följer din blogg slaviskt och älskar ditt sätt att skriva. Har en liten bloggfundering, när du länkar till filmer på youtube, hur gör du då för att få en bild på bloggen som man klickar på för att komma till filmen och inte en vanlig länk-adress? Det ser så mycket snyggare ut.
  Mvh
  Lina

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.