62 080 kronor!

22:36

Läste ni rubriken? Sextiotvåtusenåttio kronor! Fattar ni? Tillsammans har vi samlat in över sextiotvåtusen kronor till forskning om barns hjärtfel. Jag vet inte hur ni känner, men jag förstår knappt att det är sant.

Ni har varit fantastiska, ni har messat och budat på auktioner och ni har stått ut med att jag har tjatat på er och att det nästan inte funnits något annat att läsa om än auktionerna i en hel månad. Några av er har gjort fynd på några auktioner, det är jättekul. Och andra har betalat mycket mer än saken ni köpt varit värd, det är stort. Jag är så otroligt stolt. Stolt över oss. För vi har gjort det här tillsammans. Tusentals tack och kramar till alla som varit med och messat, budat och spridit budskapet.

Ett extra varmt tack till de företag och personer som varit med och skänkt saker till auktionerna, tack OBH Nordica, Piratförlaget, me&i, Evelinas foto, Balunz.se, Geggamoja, ITförbarn.se, fotograf Sonia Jansson, Polliver, fotograf Severus Tenenbaum, Vimsadekor, Dröse&Norberg, Ballongprinsessan, moderskeppet.se, Lifestone, BLAFRE, Rootfruit, fotograf Jens Rydén och Petrified in Pink. Utan er hade det inte blivit något.

Auktionerna drog in 46 600 kronor och mitt kampanjhjärta 15 480 kronor (so far), summa 62 080 kronor! (tål att upprepas)

Totalt har alla kampanjhjärtan dragit in 181 320 kronor till Hjärt- och Lungfonden under alla barnhjärtans månad och jag skickar ett extra varmt grattis till Kämparnas konung som samlade in över 18 000 kronor på sitt hjärta och därmed mest av alla kampanjhjärtan. Starkt!

Än en gång, stort tack! Ni är bäst.

Nu blir det här en vanlig blogg igen. Om en ovanlig kille.

8 kommentarer

 1. +30 kr efter att ha letat reda på ett hjärtepin efter du skrev om dem:-)

  SvaraRadera
 2. Om vi är bäst är du bästast med ditt engagemang för denna viktiga sak.

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt! Grattis till insamlingen. Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Otroligt bra! Du är bäst som har ditt engagemang och förmåga att få med dig andra! Var stolt som fan!

  SvaraRadera
 5. HELT SJUKT!
  som ovan: du är bäst som har ditt engagemang!

  SvaraRadera
 6. Heja Abbe! :) Känns bra att ha bidragit lite iallafall.

  SvaraRadera
 7. Härligt!
  Stor eloge till dig, Abbepappan, för en toppeninsats!
  Känns jättebra att ha bidragit, men hade det inte varit för dig så hade jag ju inte gjort det.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.