Inför hösten.

17:07

Igår var vi hos logopeden igen, Abbe och jag. Men inte bara vi två den här gången, igår var en specialpedagog och en resursperson från skolan med också. Vi fick material och övningar både att ha hemma på sommarlovet och i förskoleklassen nästa år. En liten stunds språkövningar varje dag på schemat är tanken. Det känns fint med det stödet.

3 kommentarer

 1. Vi säger bara "Heja Abbe"!

  Farmor o. Farfar

  SvaraRadera
 2. Det är naturligtvis enastående att vi har dylik hjälp att få i vårt land (som annars många gånger får ta emot mycket "skit"). Häng i!
  Niklas

  SvaraRadera
 3. Sixten har ju jobbat dubbelt under våren - dels med "teamet" dels med en dagisfröken som fått övningar av "teamet". Allt för att jobba med talet. Det har gett resultat! Nu är det sommar och sen är det nollan och vi har redan träffat lärare och snackat om situationen. Underbart att kunna "curla" lite innan det är dags för skolan. Lite tillstötande komplikationer gör det hela än mer spännande. Heja oss!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.