95 barn till. Check.

22:15

Det här har ni helt säkert sett redan. Eller åtminstone ungefär det här. För om ni följer några fler bloggar än Heja Abbe här kommer ni garanterat att stöta på den här kampanjen från Unicef förr eller senare, om ni inte redan gjort det. Den sprider sig fort, för att idén är enkel och ändamålet är bra. Därför skriver även jag några rader om det.

Den här bloggposten gör nämligen inte bara fler människor uppmärksamma på UNICEF och deras viktiga arbete för barn. Den gör dessutom att 95 barn vaccineras mot stelkramp runt om i världen. Hur då? Jo, för att om jag skriver om detta lovar Apoteket Hjärtat att skänka vaccinet.

Som sagt, enkelt och bra. Apoteket Hjärtat bygger sitt varumärke och barnen får vaccin.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 st stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Låt oss sprida budskapet som ett virus. Typ.

[PS. Tittade just på Twingly och såg att det redan är en bit över 500 bloggposter. Det blir närmare 50 000 vaccindoser. Undrar om Apoteket Hjärtat hade räknat med det?]

6 kommentarer

 1. Jag är självklart med...
  Har aldrig "pingat" mig själv förut - men antar att det bara var att klistra in sin bloggadress i den där rutan och trycka på "ping"?
  Så enkelt att bli en vardagshjälte.
  Tack för tipset och Apotek Hjärtat verkar helt fantastiska ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt inlägg om stelkramp verkar inte dyka upp, men det kanske tar ett tag?...

   Radera
 2. Dessutom kan man bli s k världsförälder hos UNICEF och bidra med en summa varje månad. Många av oss har nog råd med det. //Per

  SvaraRadera
 3. Psst, är det inte dags för en headeruppdatering snart? :)

  SvaraRadera
 4. Åh, helt oroligt tycker jag! Verkligen sånt som behövs mer av!! Älskar din blogg, och diggar Abbe rejält, lilla krigaren.

  Varma H, Anki

  http://powerofcompassion.wordpress.com/

  SvaraRadera
 5. Hej

  Jeg har netop oversat inlægget fra apoteket og postet det på min danske blog. Håber stadig det tæller og jeg kan hjælpe med vaccinationerne.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.