Röstning och lotto.

21:56

Javisst sjutton, jag skulle ju lotta ut 100 spänn kyckling till någon av er som kommenterade i samband med att vi vann första deltävlingen i det häringa matlagningsprojektet som jag är med i. Tiden har sprungit iväg en del så vi hoppar över liten film när Abbe eller brorsan drar ett namn på en lapp den här gången. Men eftersom det var exakt 35 kommentarer i det där inlägget (jag vet att det står 36 men det var en som dubbelkommenterade) så kom jag på att det är lika många som det finns bollar i lottodragningen. Alltså lät jag "Drakula" göra jobbet. Det första numret i den första dragningen får bestämma vilken kommentar som vinner. Ca 1:20 in i kvällens dragning ramlar första kulan ner och den har nummer tjugo. Den tjugonde kommentaren är skriven av Charlotte som vinner värdecheckarna på kycklingen. Grattis Charlotte!

Apropå detta så kan man nu rösta på mina Kyckling-quesadillas med salsa. Om ni inte har provat dem så kan jag rekommendera er att laga dem till EM-finalen imorgon. Smidiga att mumsa på framför TV:n och med ett spanskklingande namn och fyllning med italienska inslag passar de ju perfa. Eller hur?

Röstar gör man via den här länken. Om ni gillar dem blir jag jätteglad om ni röstar. Samma upplägg som förra gången, vinner vi lottar jag ut värdecheckar.

Smaklig måltid framför matchen imorgon då.


4 kommentarer

 1. Vad roligt att jag vann! Hur gör jag för att få vinsten?
  Charlotte med ansgarssyskon.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mejla mig din adress så skickar jag checkarna. Grattis än en gång.

   Radera
 2. $ 305.000.000 för att vinna Powerball på http://World-of-Lotto.com
  12 lotterier på nätet - http://World-of-Lotto.com - uppfylla drömmar!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.