Pyjamas.

22:01

Det är en alldeles speciell doft. Blandningen av huden i Abbes nacke och bomullen från pyjamasen. Kuddens värme som fortfarande finns kvar i lockarna från hans blonda kalufs medan de kittlar mig i ansiktet. Hans lilla röst och orden som bubblar ur honom så fort han slår upp de yrvakna ögonen. Jag skulle kunna ligga där och snusa på honom i flera timmar om jag fick. Det får jag inte, så småningom har han gosat färdigt och vill gå upp. Jag passar på så länge jag kan.

Länge hade jag ett favoritmärke på Abbes pyjamasar. Hittade dem i en butik en gång när jag var i Cannes och har sedan gått dit varje år och köpt nya när jag varit nere på reklamfestivalen. Men så bytte jag jobb och fick nya arbetskamrater och det visade sig att en av dem är delägare i, och var med och startade Cotton & Button som gör superfina sovkläder. Och vips så har jag ett nytt favvomärke.

Det blir lite enklare också. Då slipper jag åka till Cannes varje gång Abbe vuxit ur sin pyjamas.6 kommentarer

 1. Herregud, vad söt Abbe är! Kommer bli en riktig hjärtekrossare :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med Emily ovan!

  SvaraRadera
 3. Kan man bli hjärtekrossare när man själv har trasigt hjärta? ;) Oändligt söt i vilket fall!

  SvaraRadera
 4. En riktig sötnos! Av nån anledning tänker jag alltid på Bo Kasper Sundström när jag ser en bild på Abbe, och vice versa!:)

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, oj vilken snygging!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.