Stor.

00:13

Jag har lite svårt att smälta det måste jag erkänna. Jag kan knappt förstå att han blivit så stor, men imorgon träffar vi Abbes blivande fröknar för ett samtal inför skolstarten på måndag. Ja, skolstarten!

Att Abbes brorsa är en stor kille är en tanke jag så smått börjat vänja mig vid nu. Men att den lille skiten ska börja i fösta klass nu känns helt overkligt. Det var ju alldeles nyss som han tultade runt här med blåa läppar och gråblek hy och pratade ett obegripligt språk helt utan konsonanter.

Där snackar vi utveckling.

9 kommentarer

 1. De växer så fort! Och skolstarten är stort.

  SvaraRadera
 2. Oj så stor! Så härligt att få följa den utvecklingen. Har läst bloggen i över 4 år och njuter av varje framsteg! Lycka till i skolan Abbe!

  SvaraRadera
 3. Japp, skolstart här med! Nu är man ingen "småbarnsförälder" längre, buhuuhuu. Lite sorgligt på något vis. Kan jag tycka. Och lite skönt på samma gång.

  Kram Eva =)

  SvaraRadera
 4. Och där blev jag tårögd. Tänk vad stark han är. Önska honom lycka till!

  SvaraRadera
 5. Åh vad glad jag är! För något år sedan bytte jag dator och tappade bort alla mina blogglänkar. Livet kom emellan och jag glömde bort nästan allihop, men idag bara slog det mig att jag måste läsa HEJA ABBE! Och nu stretar jag emot att gå till jobbet för att få fortsätta ta igen alla inlägg jag missat. Satt ju länge, länge och läste hela bloggen när jag en gång började för flera år sedan, och skratt och tårar avlöste varandra. Är på en särskilt emotionell plats i livet just nu och har redan hunnit fälla några tårar efter bara några få inlägg. Så fin denna bloggen är. Så fin. Heja Abbe första dagen i skolan!

  SvaraRadera
 6. Har också följa Abbe i stort sett från början!Skolstarten är stort för alla barn men det blir ännu större när man gjort en sådan resa som Abbe. Önskar all lycka!

  SvaraRadera
 7. Tänk att Abbe har blivit så stor! :) Önskar blivande skolpojken lycka till och hoppas att han får bra lärare, som tillgodoser hans behov lika mycket som hans klasskamraters.

  SvaraRadera
 8. Håller med, tänker samma om min blivande 7 åring. Samtidigt vill man inte stanna tiden för de är ju himla roliga i denna åldern.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.