Sax.

21:49

Ny termin, nya utmaningar. I morgon ska storebror på sin första lektion på kulturskolan. Han har ska börja spela saxofon, har han kommit på. Coolt tycker jag. Jag måste nog köpa nya skinn till mina bongos så kan vi starta ett litet band. Saxofon och percussion. Vad tror ni om det?

5 kommentarer

 1. Som f.d. saxofonist säger jag HÄRLIGT! Säg till honom att göra övningarna för "mun-kondition" ordentligt. Det är trist att inte kunna öva långa stunder p.g.a. att muskulaturen kring munnen är för klen. Det är svårt att bli riktigt bra om man inte håller det igång.
  /Trogen läsare som slarvade lite med det där...

  SvaraRadera
 2. Abbe som har bjudit på fin sång ett par gånger kan väl få vara sångare?
  Kommer bli ett toppenband!

  SvaraRadera
 3. Ja, Abbe får bli sångare tycker jag - den som sätter hjärtan i brand

  SvaraRadera
 4. Linus ska också börja...dans och rörelse tror jag det hette...Han har slutit sig helt kring Michael J. När MJ levde så visste inte Linus vem han var, men så hände något under våren och nu är det danssteg MINST 5 ggr/dag..Galet roligt!!

  SvaraRadera
 5. Häftigt. Min nioåring har också valt att spela saxofon. Första lektionen var idag. Han var så stolt, så stolt över att kunna få ljud i den. Men kanske lite besviken över att inte direkt kunna spela så där cool saxofonmusik han googlat fram på You Tube. Tålamod, tålamod :).

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.