Mer gos utan stubb.

23:27

Abbe är en kelgris. Det passar mig fint, för det är jag också. Han är väldigt generös med kärlek och gos och man kan i princip alltid få en kram om man längtar efter en. Men han gillar inte när jag är orakad. Jag får visserligen kramar hela tiden ändå, men alltid följt av "Pappa, du måste raka dig."

Det var dags att läsa för Abbe och natta honom. Mamman hade lagt sig tillrätta bredvid honom ikväll och jag gick in för att ge Abbe en godnattkram och en puss innan de började läsa. Jag var helt nyrakad och Abbe la sin kind mot min, blundade och strök den fram och tillbaka. Så öppnade han ögonen och tittade vädjande sin mamma, lite oroad som att han var rädd att såra henne, och sa: "Mamma. Är det okej ifall pappa ligger hos mig istället?"

11 kommentarer

 1. Mys när det är som bäst! :-)

  SvaraRadera
 2. Åh Abbe, han ger mig minnen han! Pappa nyss hemkommen hissade upp oss barn i luften - gav en puss och en stubbkindsgnidning så att man rös! Jag har sedan dess alltid älskat nyrakade

  SvaraRadera
 3. ,,män! Kan njuta av att se en man raka sig med lödder och alla härliga vridningar och mothållsgrimaser. Det är manligt och vackert det!

  SvaraRadera
 4. Åh så mysigt! Längtar hem lite extra till mina små nu efter att ha läst det här.

  SvaraRadera
 5. Åh så mysigt! Längtar hem lite extra till mina små nu efter att ha läst det här.

  SvaraRadera
 6. Åh så mysigt! Längtar hem lite extra till mina små nu efter att ha läst det här.

  SvaraRadera
 7. Underbart, detta inlägg fick min man att genast gå och raka sig!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.