Mina skidåkare.

17:39

Bjussar på några bilder från helgens tur till Stöten i Sälen. Längtar redan till nästa gång jag får åka skidor med Abbe och storebror.(som vanligt blir bilderna större om du klickar på dem)

4 kommentarer

 1. Fantastiska bilder! Som vanligt. Har du någon gång funderat på att ha en bredare blogg? Alltså rent pixelmässigt? Jag tar mig (tyvärr) sällan tid att klicka upp bilder, dina är ofta värda det men ibland blir det inte ändå. Som jag kan minnas har din blogg alltid varit smal så länge jag följt den, jag tror den skulle vara schyst med stora bilder, alltså bred. Annars är den såklart fantastisk precis som den är! Älskar att följa dig och din familj och har gjort i fler år nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lise. Det är så kul att höra att du gillar bloggen. Och bilderna.

   Nu svar på din fråga. Ja. Jag har tänkt på det och känner också att det är dags för en blogg där jag får plats med större bilder eftersom jag tycker att fotograferandet är så roligt.

   Jag var på väg att designa om den innan jul men hann aldrig. Får nog ta tag i det igen.

   Radera
 2. Underbara bilder! Coolt hopp :)

  SvaraRadera
 3. Oh underbara bilder. Saknar stöten redan jag med. Nästa år kan inte komma fort nog.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.