Barnakuten

19:34

Efter rådgivning med barnakuten kom vi fram till följande. Så länge febern går ned med Alvedonsupp och andningsfrekvensen ligger kvar där den är kan vi lika gärna stanna hemma. Men får han det jobbigare med andningen åker vi in och får Ventolin eller liknande. Hon gav mig diverse tips på vad jag skulle observera på Abbe – halsgrop, mage etc – för att se om han behöver hjälp.

Jag undviker gärna akuten. Efter alla de timmar man spenderat där – oftast på nätterna – så kollar jag gärna Abbes andning en gång i halvtimmen för att slippa åka dit.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer

 1. Ønsker dere all lykke til med Abbe! Jeg har hjertefeil selv, og syntes det var interessant å ta en titt og se om det var samme type som den jeg har.

  SvaraRadera
 2. For en nydelig gutt! Veldig synd at dere måtte gjennom så mye, men det er godt å se at han vokste så stor og fin! Ønsker dere masse lykke til!
  Ei fra MN.

  SvaraRadera
 3. Nämen, så hyggelig å se noen fra nabolandet! Og to på en gang.

  Takk for lykkeønskingene.

  SvaraRadera
 4. Eller för att du hade två glas vin i dig och inte kunde köra :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.