Murphys law.

22:52

Min fru är på Käringön. Det är en underbar liten ö utanför Orust på västkusten. Hon är där med ett gäng tjejkompisar, äter gott, dricker gott och bara njuter av livet. Väl förtjänt.

Jag är själv hemma med killarna. Efter obligatorisk "yhhs yhhs" med "oh-oohn" och "inn-inn" (Fredagsmys med popcorn och salta pinnar – på Abbespråk), nattade jag båda killarna, tog mig ett glas vin och tittade på framtidens stjärnor i Idol-2007.

När jag satt mig framför datorn med mitt andra glas fredagsvin för att skriva lite på Abbes blogg hör jag ett hundskallsliknande ljud från övervåningen. Abbe har fått krupphosta.

Första gången han fick det låg vi på sjukhus ett par dygn, han och jag. Andra gången spenderade vi halva natten i ett väntrum på barnakuten med vidöppen ytterdörr (kall luft är bra mot krupp, för den som inte redan visste det).
Och nu?

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer

 1. Jättebra skrivet. Började läsa från början men kunde inte läsa mera när jag sett bilderna på Abbe efter första operationen,började gråta. Vår son blev op för två månader sen, VSD(swiss cheese). Du beskriver exakt hur man känner sig.
  Lycka till i framtiden.
  Hälsn:en mamma

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg!Tårarna och skratten avlöser varandra!Känner igen mig precis ibland-vår kille född-04 föddes med vsd,asd och aorta coarctation och blev op på Drottning Silvias barnsj. vid 10 dagars ålder.En riktigt charmig kille ni har-vilken kämpe! Hälsningar Melvin och hans mamma från Sjövik.

  SvaraRadera
 3. Hej En mamma: Hoppas allt går bra med sonen. Tack och lycka till.

  Hej Maria: Sjövik? Då bor vi inte långt ifrån varandra. Lerum här. Tack för komplimang och lycka till med Melvin.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.