Musikhjälpen.

21:50

Det ringde en producent från Sveriges Radio idag. De frågade om inte Jason och Martina kunde få prata lite med mig om min låtönskning och min blogg. Ok sa jag, och fick en puls på 250 bpm ungefär. Så här lät det i alla fall.PS. Nu uptäckte jag att det ligger en ljudlänk till samtalet här på Musikhjälpens hemsida. Passa på att önska en låt du också, det står på sajten hur man gör.

24 kommentarer

 1. Jag hörde det live!! Blev alldeles till mig i trasorna, min bästa bloggare i radio! Du lät så cool så, och fin motivering till din låtönskning också.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint! #PEPP

  SvaraRadera
 3. Det där lät bra!

  Det är en fin låt som jag nu också har fattat tycke för och vill höra ofta.

  SvaraRadera
 4. Åh!!! Jag vill också ha en Abbe, såå fin kille!!

  SvaraRadera
 5. Jason; bloggen heter HEJA Abbe, inte HEJ abbe.........


  over and out

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Jag hittade hit efter att du var med i Musikhjälpen. Tänkte bara läsa lite och se vad det var för blogg. Nu har jag läst mer än ett år tillbaka i tiden. Tack för att du delar med dig, din blogg är fantastisk.
  God jul, lite i förskott!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig kille. Det är för just sådana som honom som http://hjartbloggen.se/ kom till. Startad av 2st 16 åriga Landskronatjejer som ska göra en konsert till förmån för hjärt o lungfonden. Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Mycket bra låtval. Fin text att ha med sig som förälder.

  SvaraRadera
 9. Ja! Jag hörde det också på radion, live! Jag skrek TYST! till mina kollegor skruvade upp volymen och kunde likt ett medium berätta för kollegorna vilken låt du skulle välja. :) hehe
  Kram och godjul

  p.s. Hade önskat att min man också kommit på det där superromantiska med paketkalendern som du gjorde åt din då blivande fru. Hur fint som helst! d.s.

  SvaraRadera
 10. Det där lät himla bra och ett bra låtval..

  Ha en fin dag..

  //Mia

  SvaraRadera
 11. Lyssnade på länken igår. Tyckte det lät mycket bra och klokt. Vackert låtval!
  Ha en fin jul!

  SvaraRadera
 12. Nu fick min son sin diagnos efter 16 år ... Bitar föll på plats

  SvaraRadera
 13. "Men, hans blogg läser ju jag!" utbrast jag här på jobbet igår när du hördes i vår lilla radio :-) Fin låt och bra motivering, alla föräldrar önskar väl att deras barn får överleva dem!

  SvaraRadera
 14. Mycket bra! Och fantastisk låt också.

  SvaraRadera
 15. Hörde dig live på Musikhjälpen och hittade hit. Vilken inspirationskälla du är för så många människor! Wow! Jag kan inte beskriva i ord hur glad jag blev av din medverkan i radio, gick runt med ett stort leende på läpparna resten av dagen. Du ger kämparglöd åt alla som brottas med en sjuk anhörig och ibland känner att livet tar emot lite. Fortsätt sprida hopp!

  Tusen tack!
  /Matilda

  SvaraRadera
 16. precis just nu pratar nour om dig i musikhjälpen. Du är så härlig!

  SvaraRadera
 17. Nour blandade ihop det på kvällen. Då hade Abbe tillfrisknat från cancer. Nåväl, det lät bra i första versionen! :)

  SvaraRadera
 18. Sign Johanna: Så rätt du har. Och tänk om Nour hade syftat på vår dotter....
  Jag hade valt "She". Av förklarliga skäl.
  Kram
  Hannas pappa

  SvaraRadera
 19. Fint Gunnar - God Jul! Majs på Hjärtekontoret

  SvaraRadera
 20. Blev så glad när jag hörde dig på musikhjälpen. Stannade upp en stund och bara lyssnade. Din kraft inspirerar! Har läst bloggen i flera år nu och tänkte att det var dags att kommentera för första gången för shit vad du berör.
  Massa kärlek till dig och din familj!

  SvaraRadera
 21. underbar underbar
  god fortsättning

  SvaraRadera
 22. Jag tänkte fråga om du har några råd hur man.. "Landar" i att få besked om kromosomavvikelse?
  Vi fick i sommras besked att dottern har en ovanlig avvikelse och vi försöker väl mer eller mindre komma underfund med hur vi ska kunna hjäpla henne, hur vi ska komma framåt och hur man blir stark i detta.

  Vore tacksam för tips eller ideer om du har några.

  Mvh Johanna, MirakelMinnas mamma

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.