Kvällen före.

22:53

Sitter i sängen på mitt hotellrum med en Hof från minibaren. Jag har twittrat lite, tittat på Idol och bara tagit det lugnt. En rejäl förkylning har belägrat min kropp och jag hoppas slippa hosta för mycket i natt, och i morgon bitti också för den delen.

Jag sitter här och undrar lite hur storebror hade det på Halloween-discot på skolan. Gentlemannamässigt frågade han en tjej i veckan om hon ville gå med honom på discot. Killarna i klassen fick reda på det och skrattade ut honom. Sånt är livet. Men tjejen sa ja. Jag hann i alla fall sminka honom och hjälpa till att göra om honom till liemannen, innan jag åkte till Stockholm. Så jag vet att han såg riktigt läskig ut kvällen till ära.

Abbe hade sitt Halloween-kalas under dagen på skolan. Jag lämnade en Batman i morse och när jag hämtade honom i eftermiddags hade han fortfarande inte förvandlats tillbaka till Abbe. Ett bra betyg, får man gissa.

Nu ska jag sova och ladda inför direktsändningen i morgon. Håll tummarna för mig är ni snälla.

12 kommentarer

 1. Stort lycka till imorgon! Och krya på dig! Tummarna äro härmed hållna!! Kommer gå hur bra som helst :-)

  SvaraRadera
 2. Hej jag ska absolut försöka titta imorn! Kul att de uppmärksammar "vanligt folk" hejja abbe och hans familj!

  SvaraRadera
 3. Hittade det här debattinlägget i gårdagens SvD:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/glada-hudik-har-gett-vara-barn-ett-egenvarde_6587634.svd
  För att ge Pär Johansson ytterligare upprättelse.

  Önskar dig lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Sitter och kollar på programmet just nu, Var tvungen att börja läsa bloggen direkt.
  Önskar er ett stort lycka till!!

  SvaraRadera
 5. Vaknade till dig på nyhetsmorgon! Trevligt! La märke till att Storebror har fått sitt leende från dig, otroligt likt. Tyckte mig även se en gnutta Abbe i det leendet. Riktigt roligt att se. Hoppas du är nöjd med morgonen och att du kryar på dig!
  /Sara

  SvaraRadera
 6. Intressant att få se dig prata om bloggen, toppen!

  SvaraRadera
 7. Du sköter dig bra i direktsäning :D
  PeppKram till dig och din familj!

  SvaraRadera
 8. Tycker du klarade dig kanon bra i tv rutan samt i chatten..

  SvaraRadera
 9. Du var jättebra i TV. Däremot undrar jag om programledaren gjort någon research, dvs läst din blogg. Han uppehöll sig hela tiden kring Abbes sjukdom, och visst, din blogg har sin grund i det ämnet men den handlar ju om så mycket mer! Det där störde mig faktiskt.

  SvaraRadera
 10. Yup. Du skötte dig bra. och jag kan hålla med Anonym om att även om bloggen grundar sig kring Abbes sjukdom så är den numera mer en blogg om föräldraskapet i stort, familjelivet, kärlek, omtanke och livet..

  SvaraRadera
 11. Det blev ju jättebra inslag i TV.
  Känner igen mig med Max hjärtfel och få
  se när han behöver göra något mer ingrepp. Gruvar....

  SvaraRadera
 12. Hittade hit tack vare programmet imorse! Nu har jag läst tillbaks i din blogg från början! Ojoj vilken resa ni varit med på! Du beskriver allt så bra och målande så jag har suttit klistrad här framför datorn, ibland med tårar i ögonen och ibland högt skrattande! Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.