Om någon missade och vill se.

21:49

Här är intervjun.

Gunnar%20Skarland%20skriver%20bloggen%20Hej%20Abbe

Och här är en länk till chatten.

28 kommentarer

 1. Pamela trycker på gillaknappen!

  SvaraRadera
 2. Nog är du en "snäll" bloggare. Det är det jag tycker så mycket om med din blogg, som tar fram det fina, det lyckliga mitt i bland alla ledsamma sjukhusbesök och annat... Tack!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att se dig gunnar, hur du ser ut. Det första jag tänkte på var hur lika du och abbe är. kram

  SvaraRadera
 4. Gissar att det var en surrealistisk upplevelse? Samtidigt spännande och för tittarna även intressant och inte minst viktigt. Ta hand om familjen (vilket jag är övertygad om att du gör!)
  Niklas, Hannas pappa

  SvaraRadera
 5. Himla bra intervju och harlig blogg. Hoppas Abbe mar val och sakert har du inspirerat manga ! Skriver fron London sa har inga svenska bokstaver : )

  SvaraRadera
 6. Så jäkla vettigt tänk kring reklamen... Jag skulle tycka det var skitkonstigt om det låg reklamrutor & skvalpade här.

  SvaraRadera
 7. Tjenare!Jätte bra att detta stora ämne tas upp. Jag har själv denna sjukdom och känner så väll igen mig i nästan allt som du skriver. Kul att bloggen gpr så bra att du gölr ett sådant bra jobb. Hoppas allt är väll med Abbe...//Limpo

  SvaraRadera
 8. du är grym och fantastisk. bara så att du vet.

  SvaraRadera
 9. Så bra. Klokt, eftertänksamt och empatiskt. Blev alldeles tårögd när bilderna av Abbe med alla slangar och apparater kom i bild, fast jag sett dem så många gånger.

  Modebloggar och kakrecept i all ära, men Heja Abbe är ju så oändligt mycket mer intressant och angeläget.

  Hoppas du hänger i ett tag till.

  SvaraRadera
 10. Sa bra du pratade!

  SvaraRadera
 11. Vilken bra intervju och tack för att du la ut den. Tack för din blogg också!

  SvaraRadera
 12. Efter intervjuen igår fastnade jag i din blogg under lång tid.....fantastiskt att få följa er resa. Blir så glad när jag läser att det går så bra för abbe idag. Bra kämpat och skrivet.

  SvaraRadera
 13. Hej! Hann inte skriva något imorse när jag tittade på intervjuen. Men tack, din blogg har tröstat mig många gånger när jag känt mig ensamnast i världen med ett hjärtbarn. Jag har ibland inte haft något att prata med. Har återvänt hit i perioder och mina ord kan aldrig beskriva den tacksamhet för att du orkar dela det här med oss. I oskrivna ord finns så mycket. Själv orkade jag inte skriva min blogg för det blev smärtsamt och utlämnande med det jobb jag har.

  Min son lever idag (2 stora hjärtoperationer, några kateteriseringar) och kommer förhoppningsvis leva ett gott liv. Det du/ni gjorde genom att skriva denna blogg har nog räddat min psykiska hälsa.
  Era pojkar är jättefina och jag kan bara säga; "Heja Abbe"

  SvaraRadera
 14. Det gjorde du riktigt bra. Tänk att jag till och med gick upp trots att det inte var min morgon - allt för att titta på Abbepappan som skötte sig galant i tv :-)

  SvaraRadera
 15. Jag har läst här ett tag, men jag tror inte att jag har kommenterat förr. Väldigt bra intervju! Jag gillar hur du har tänkt igenom saker och ting (integritet, reklam etc.) och jag gillar att din blogg är så välskriven.

  SvaraRadera
 16. bra intervju :) har oxå ett medfödtt hjärtfel inte samma som abbe dok :) du har fått en till som följer bloggen nu bra du skriver!!

  SvaraRadera
 17. Bra framträdande :) Lika bra som bloggen!

  SvaraRadera
 18. Du gick ju jättebra! Heja Abbepappan!

  SvaraRadera
 19. Hej! Jag ville bara säga att jag precis läst igenom heeeela din blogg. Och det var inte alls jobbigt ska jag säga dig! För du skriver riktigt bra och jag tycker att Abbe och storebror Hugo verkar vara helt fantastiska små barn! :)

  SvaraRadera
 20. Oj vad storebror är lik dig!

  SvaraRadera
 21. Åh vad jag tycker om dig Gunnar. Lyllos dina barn som fått dig till pappa!

  SvaraRadera
 22. Du har en award att hämta hos mig!

  SvaraRadera
 23. Har följt den här bloggen i ett par år nu men aldrig sett hur du ser ut. Jag började skratta när jag såg dig - så himla lika du och Abbe är! :)

  Du gjorde riktigt bra ifrån dig på tv!

  SvaraRadera
 24. Men va bra du är! Så trevligt och skön intervju, eller mer dialog kanske man kan säga! Det var ett jättebra inslag verkligen :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 25. Vilket bra intervju! Jag blir lika varm om hjärtat varje gång jag läser din blogg. Jag såg Abbes mamma och storebror i Danmark och på båten men missade dig på något sätt. Det var roligt att se dem. Vilken fin familj ni är allihop! Glad att höra att storebror håller fortfarande på med tennisen och Abbe har börjat. :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.