Liseberg igår.

23:41

När Abbe var hos sin hjärtdoktor senast hade han bara en enda fråga.

Abbe: Är det okej för mitt hjärta att jag åker Helix?
Doktorn: Ja det är okej. Med det hjärtfelet som du har.
Abbe: !!

Viktiga saker.


(mobilbilder, ursäkta kvalitén)

2 kommentarer

  1. När jag var på Liseberg sist mötte jag en familj som jag kände igen men inte kunde placera. Tio meter senare kom jag på att det var Abbefamiljen! Hoppas ni hade lika roligt som min kusin och jag med alla våra barn. :-)
    /Marie G

    SvaraRadera
  2. Vad Abbe börjar bli lik dig :-)
    Fina killarna! Jag har följt din blogg i många år men har de senaste åren blivit så otroligt dålig på att läsa bloggar öht. Tänker dock på er familj ibland och på dina fina barn, särskilt som jag nu själv ska föda barn när som helst har jag faktiskt tänkt lite extra på er resa. Tack för att du fortfarande bloggar och delar med dig av ert liv, det är som en trygg plattform att återvända till lite då och då mitt i allt tok på nätet och i världen. Allt gott från norrland! :-)

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.