Hjärtebad.

23:07

Avslutar den här varma sommardagen med ett dopp i Mullsjön. Kvällssolen målar vattenblänket gyllengult och killarna kastar sig från femman på hopptornet. Abbe tjoar YOLO så det ekar över sjön.

Vi är på läger. Och inte vilket scoutcamp som helst utan ett läger tillsammans med andra hjärtebarnsfamiljer på Mullsjö hotell i Småland. Det är hjärtebarnsförbundet som arrangerar och vi har tänkt att vi skulle försöka komma med på det under några år, men liksom aldrig riktigt kommit till skott. Lustigt nog fick vi iväg en ansökan i år och inte långt därefter blev jag en del av förbundets styrelse. Ett sammanträffande som ser ut som ett samband.

På dagarna ska vi föräldrar få lyssna på föreläsare och barnen ska göra massa kul tillsammans. Som omväxling kommer Abbe inte att vara den enda med ett stort ärr på bröstet, utan tvärtom. Nu är det vi andra som är annorlunda.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.