Titta, vad kul.

17:15

Tänkte bara skryta lite grann. Heja Abbe är nämligen veckans blogg på AlltOmBarn den här veckan (v 21). Jag blir lika glad varje gång någon säger något fint om bloggen. Det går aldrig över.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

16 kommentarer

 1. Klart du får skryta litet! Heja Abbe är ju så bra skriven!!!!!! Och vilka bilder...

  SvaraRadera
 2. Du SKA skryta, du SKA ta åt dig av allt beröm!!! Som en katt som precis har svalt en kanariefågel...så nöjd ska du bara :)För bloggen, du, ABBE, brorsan och mamman är FANTASTISKA!!! :)

  SvaraRadera
 3. Du får skryta hur mycket du vill Abbepappan. Heja Abbe är den finaste bloggen jag vet, och jag gråter i princip varenda gång jag hälsar på i er värld. All lycka till i framtiden, jag kommer garanterat hälsa på er i fortsättningen också.

  SvaraRadera
 4. Och det är du värd. En alldeles underbar blogg är det!

  SvaraRadera
 5. Klart du ska skryta om det, du har en fantastiskt bra blogg och förtjänar all uppmärksamhet du kan få!

  SvaraRadera
 6. För mig är din blogg veckans blogg varje vecka.

  Din blogg är så underbar att jag saknar ord för att beskriva hur bra den är. Så mycket kloka, roliga, spännande, ledsamma, kärleksfulla,... inlägg. För att citera en annan "känd" pappa: "Det var förbanne mig det finaste jag har hört sedan jag konfirmerades. Vill du ha ett fikon?" (Tyko Jonsson, Karl-Bertil Jonssons far)

  Jag har läst ikapp vartenda ord från början.(Utom det om Kraftwerk;) ) Det tog lite tid men jag har läst, känt medlidande för jobbiga stunder, tittat på finfina Abbe när han lär oss tecken, gråtit, skrattat åt storebrors roliga ord och entreprenörskap, beundrat dina fantastiska bilder med mera.

  Jag kommer följa bloggen, kanske kommentera, lägga en liten länk på min egen blogg. Men framför allt kommer jag att heja på Abbe, Abbes pappa, storebror och mamma.
  HEJA HEJA HEJA!

  /Idonets mamma

  (Jag har tidigare sett klippen av Abbe på youtube, men inte vetat att det fanns en blogg om honom också. Men så sprang jag på den av en slump när jag för hundrade gången googlade på tecken/TAKK.)

  SvaraRadera
 7. Grattis!
  Sörpla i dig allt beröm av den enkla anledningen att människor blir glada, får energi, av att läsa om Abbes bravader och äventyr!
  Häng i!
  /
  Niklas, Hannas pappa

  SvaraRadera
 8. Ta åt dig! Av ALLT som skrivs här Du är värd det beröm du får o mycket mer.
  Själv har jag svårt att acceptera beröm oavsett vad jag åstadkommit (o hur ofta har inte det jag åstadkommit mest varit till besvär för mig själv eller för småttigt i omgivningens ögon trots att det tagit mer av mig än nån kan förstå - speciellt när jag delat med mig av mitt eget absurda liv, min egen profesionella kunskap eller bara , tja det jag bara är.
  "Vi" måste bara förstå att det vi gör (oavsett bakgrund/orsak) ibland gör andra mållösa eller åtm godkännande, i bästa fall uppskattande ...

  MEN - du berör! Du är en otrolig skribent. Din son är inte bara en hjälte - han är dessutom otroligt fotogenique (jag är själv fotograf - jag ser dina bilder med en känsla av gränslös beundran!) Du är en fantastisk fotograf (speciellt med tanke på att du tar dessa bilder när du är i en obeskrivlig känslomässig situation! Din senaste film gör en fotograf som mig själv mållös - igen - du har min fulla beundran)

  Fortsätta skriva, fortsätt fotografera - fortsätta var DIG. DU är speciell - inte bara din son. Ta var på dig själv. Ta vara på Abbemamman, ta vara på storebror - och givetvis pussa Abbe på kinden (fast jag inte använder läppstift som ger varaktiga synliga avtryck :-) från någon som faktiskt förstår vad ni alla ihop går igenom o som på kort tid tagit hela din familj till mitt annars lite komplicerade hjärta (jag läste hela din blogg för två veckor sedan o är nu "tillvand o beroende" :-)

  Jag skulle gärna skriva under med mitt namn men avstår för vad jag skriver beror inte på att jag är den jag är, utan för att du är den du är

  SvaraRadera
 9. Håller med ovanstående skribenter. Sug i dig berömmet. Jag skickar också lite beröm här och nu!

  SvaraRadera
 10. Roligt och så välförtjänt!

  SvaraRadera
 11. klart du ska uppmärksamma oss om det, det är mycket välförtjänt! grattis

  SvaraRadera
 12. De e du verkligen värd, helt underbara blogg att läsa!! Å helt underbara barn att få följa både Abbe och Storebror!

  SvaraRadera
 13. Du ska skryta, du är toppen och är värd att ligga som bästa blogg på alla sidor alltid. Grattis!!!

  SvaraRadera
 14. En självklarhet, en blogg med lagom innehåll, fina bilder, fina texter, lagom uppdaterad, härlig stämning och en underbar familj där bakom.

  /Anna i Sthlm

  SvaraRadera
 15. Tittade för första gången in här. Började från starten 2005, men har inte hunnit med hela bloggen. Fast det blir fler besök.
  Bloggen är jättefin och Abbe är en riktig kämpe.

  Önskar er en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 16. Å vad roligt! Ta åt dig av allt beröm - din blogg är fantastisk. Viktig. Rolig. Allvarlig. Och full av känslor! Jag minns när jag hittade hit för första gången (flera år sedan) och jag fastnade direkt. You had me at hello... :)

  Kram Jes

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.