Here we go again.

22:44

Det börjar närma sig vinter, vilket betyder att det snart är influensatider, vilket i sin tur betyder att det är dags för vaccinering av personer i riskgrupperna. Abbe till exempel, han är en sån liten person.

Därför kom det idag en kallelse för att få en spruta hos den lokala barn- och ungdomsmottagningen. Det fanns två olika tillfällen att välja mellan. Antingen måndag 27/10 eller måndag 23/11. Det är bara det att i alla kalendrar jag har hemma så är 27:e oktober en onsdag, och den 23:e november en tisdag. Då frågar man sig vad som är rätt och vad som är fel. Datumen eller måndagen? Eller kanske inget?

Vet inte vad ni tänker, men jag tycker jag känner igen tydligheten i informationen.

3 kommentarer

 1. Det är de inte direkt kända för. Tydlighet.
  Idag skulle jag ha återbesök på lungmottagning men jag har hamnat på sjukhus - avdelning för lungmedicin - men de missade det. Trots att jag träffade en läkare imorse som jag har träffat förut. Pling pling, nån hemma typ?!

  SvaraRadera
 2. Ge dom en almanacka som inte bara innehåller måndagar!

  Farsan

  SvaraRadera
 3. Ta den 23/11, för då kommer du automatiskt komma ihåg att du ska in på min blogg och gratta mig på vuxendagen. :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.