Mer bilder, tema nattåg.

00:03

7 kommentarer

 1. Alltså bilderna är så galet fina att jag bara ler.

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder som vanligt. Gillar verkligen den där Abbe kikar ut genom fönstret.

  SvaraRadera
 3. Va roligt att ni har varit i Storulvån. Där vandrade vi förra sommaren. Men vi slapp åka tåg långt förstås eftersom vi bara har en kortare biltur dit. Hoppas ni hade roligt, det ser så ut.

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder. Jag önskar dessa två grabbar det allra finaste i livet och oändlig lycka.

  SvaraRadera
 5. Fantastikt fina bilder. Tack för att du delar med dig av dom. Killarna har växt en hel del tycker jag. Önskar er en fortsat trevlig sommar

  Annelie från kalmar

  SvaraRadera
 6. Hejsan Gunnar!
  Vi skrev till dig innan vår son Leo var född och frågade då om lite råd och tips, då hade vi nyligen fått veta att vår son i magen hade ett komplext hjärtfel och vi var i chock. Den tredje januari kom han till världen, och han har nu gjort två av sina tre operationer, vart lite knas efter andra, men nu mår han bra igen :) Skulle vara jätte glada om du ville kolla in våran blogg.

  Roligt att se att Abbe blivit så stor.

  SvaraRadera
 7. Så härligt med den fundersamma men förväntansfulla minen som Abbe har..! Men vad hände med glasögonen, hade inte han det?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.