Gott nytt år!

15:52

Borde man göra en sån där nyårskrönika kanske? Berätta om årets ditt och årets datt. De är ganska trevliga att läsa tycker jag, en liten sammanfattning av året. Men vet ni, jag hoppar över det tror jag bestämt. Årets slut har präglats mycket av nedläggningen av min reklambyrå och tankar om vad som ska hända när det arbetet är klart. Jobbigt och ledsamt, men när den värsta chocken och sorgen nu börjat lägga sig känns det faktiskt lite spännande. Sällan har man gått in i ett nytt år med så blanka ark. Det blir nog bra det här.

Och tittar man på det som är viktigast i livet så har 2011 rullat på utan några operationer för Abbe och inte så där värst mycket annat sjukhustrubbel heller för den delen. Äh, ni får bläddra bakåt i bloggen vettja. Där står ju allt.

Jag avslutar året på det sätt jag gillar allra mest, med en cykeltur i skogen. Och 2011 verkar försöka lura oss att komma ihåg dess sista månader som strålande och bjuder på gnistrande vacker sol, rimfrost i träden och fem minusgrader på den sista dagen. Mig lurar det inte så lätt, men nåja, fint var det i alla fall. Jag bjussar på några bilder ur telefonen så ni kan se själva.

Till sist:
Gott nytt år till er allesammans! Jag tycker mycket om er. Vi ses 2012.17 kommentarer

 1. Detsamma. Jag drömde om dig i natt! Mycket märkligt! Men skriver man tillräckligt bra kan man tydligen nästla sig in i andras liv även om man aldrig har träffats.

  Lycka till med 2012. Hoppas att det blir ett bra år, men två barn som trivs i skolan, få läkarbesök, ett intressant yrkesliv och många cykelturer.

  Jag fortsätter att kolla din blogg varje dag.

  SvaraRadera
 2. Och vi tycker så mycket om er och känner sån tacksamhet att vi får vara delaktiga.
  Kramar i massor till hela familjen och önskan om att 2012 ska bli ett underbart år för er alla <3<3<3<3.

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År till er också!
  Jag är tacksam över att få ta del av det du berättar för oss. Du är duktig på att förmedla känslor, och jag sitter ofta här och ömsom gråter och ömsom skrattar när jag läser.
  Är lite dålig på att kommentera, men tyckte det kunde passa fint med en liten nyårshälsning.

  SvaraRadera
 4. Ett Gott Nytt År på Er själva! Krama Abbemamman, Abbe och Storebror från oss i Alingsås! Kram till Dej själv också!
  Farmor o. Farfar

  SvaraRadera
 5. Ett Gott Nytt År till er oxå!

  SvaraRadera
 6. Jag avslutade mitt år med att springa Sylversterloppet, så jag förstå precis din känsla.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt! Hoppas på fler av dina inspirerande bilder nästa år!

  SvaraRadera
 8. Axels-Idas-Mormor1 januari 2012 kl. 11:50

  Efter att kunna följa er fantastiska blogg ännu ett år är det sååå kul att ta del av Abbes framsteg och hela familjens styrka. Även om det "oskrivna" året 2012 just nu kan se frågande ut för "Abbepappan" så sägs det ju att "det man tror är slutet kan vara början på något nytt och bättre". Det tror jag gäller er.
  Gott Nytt År till underbara "Abbefamiljen".
  Fortsätter att ta del av nya intressanta händelser och äventyr som ni säkert kommer att vara med om.

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år & tack för alla härligt ärliga inlägg 2011. Ser fram emot ännu ett fint bloggår!

  Heja Abbe & brorsan!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 10. Gott Nytt År till hela Abbe familjen

  SvaraRadera
 11. Underbara bilder, som alltid! Hoppas på ett riktigt gott år för er alla, både arbetsmässigt och hälsomässigt. Varma hälsningar!

  SvaraRadera
 12. Hoppas att 2012 blir ert bästa år! Detsamma för alla som följer din blogg!
  Jag hade också stora (?) planer på att summera året men kände att det var ett FÖR stort projekt. Men tanken var ju god....
  Gott nytt år allihop!
  Niklas

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.