Det är tyst.

23:11

Sschhh. Hör ni? Det är lite tyst här på bloggen va? Dagarna går och inte kommer det några nya inlägg.

Jag har varit sjuk – influensa av något slag – börjat nya jobbet (med att ligga hemma i feber första dagen, dumt nog) och varit i Hemsedal i helgen tillsammans med vänner och åkt skidor. Så visst har det hänt saker, men jag har inte skrivit om dem.

Istället surfar jag runt på lite andra bloggar och avundas dem som kan skriva varje dag om ingenting. Jag tycker det är svårt. Jag vill ha något att berätta, något som jag tycker är spännande, intressant eller roligt. Något som jag inte skrivit hundra gånger tidigare. Det känns som att det bara blir svårare och svårare.

Jag kanske redan har sagt allt? Orden har kanske tagit slut?

Dagens outfit är organiska jeans från Kuyichi och en T-shirt från Paul Smith. Och till lunch åt jag hamburgare. Nu vet ni det.

14 kommentarer

 1. No worries! Och inget dåligt samvete heller, tack! (lätt för mig att säga...hmmm...)
  Been there själv och om det var prestationsångest, leda, whatever, vet jag inte, men det jag vet är att det skall kännas bra! Att blogga, twittra, dela med sig skall vara lustfyllt och inte kravfyllt.
  Du känner dej själv bäst och vad du mår bäst av, så follow your heart!
  Blir det kommentarer som att "Snälla, sluta inte!" m.m. så skit i det!

  Skriv när DU känner för det. Bli en periodare! ;-)
  Vi finns här tills du lägger ner sidan och/eller köper boken när den kommer ut! ;-)

  Kram till hela ABBE-familjen,
  Christina H aka Cata L

  SvaraRadera
 2. P.S.
  Vitt hellångt broderat nattlinne med kaffefläck över hö byst, från Lunnes Antiques, England.
  D.S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjötkärringen28 mars 2012 kl. 05:46

   Rätt ska va' rätt: Lunn Antiques
   Over and Out
   /C

   Radera
 3. Det kanske är dags för dig att ta en längre paus från bloggen, den ska inte kännas som ett krav eller ge dåligt samvete.

  SvaraRadera
 4. Blogga BARA när du vill! Vi som följer dig tycker att det är lika bra med ett litet kort meddelande någon gång i bland som långa välformulerade ofta. Precis som när du drog ner på frekvensen (för ett år sen?) är du lika uppskattad nu som när när inläggen duggade tätt! Krya på dig och lycka till med nya jobbet!
  /Stina

  SvaraRadera
 5. Jag är inte här för kvantiteten utan den kvalitet som bloggen haft i alla år. Jag klickar förbi dagligen och blir glad när något nytt dykt upp men jag tror att jag, och alla andra, glatt hänger kvar här hur sällan du än skriver.

  SvaraRadera
 6. Skriv då du vill förmedla något...det intetsägande bloggandet är det så många andra som sköter om.
  Lena

  SvaraRadera
 7. Blogga endast när du vill och känner för det. Som jag sagt förr - vi är nog fler än ett par som kommer att hänga kvar och kika in med jämna mellanrum i väntan på inlägg.
  Du skriver inte för oss, du skriver för dig själv.

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att det blir knepigare när barnen blir större och det inte går att lika fritt skriva om dem och roligheter de gör. Och som andra skrivit: Det gör inget att inläggen blir glesare, det är roligt när/ att det kommer inlägg över huvud taget.

  Det var roligt när Brorsan fick gästblogga, men sen skaffade han egen blogg, va? Jag har tappat adressen dit. Kanske vill Abbe gästblogga lite? Hur är det med jobb för dig numera? Hur går det med Abbes tal? Vad har de för favoritleksaker?

  Det är mycket jag är nyfiken på, men det är kanske sådant du inte vill skriva om. :)

  SvaraRadera
 9. Du får gärna skriva om vad du vill. Allt behöver inte kännas jättespännande för dig, det kan ju vara intressant för oss andra ändå. Och hittills har du aldrig varit tråkig.

  Keep up the good work! Och lycka till på det nya jobbet!

  SvaraRadera
 10. Det gör inget att du inte skriver varje dag! Helt underbart att ha inlägg med så mycket känsla och som är lite speciella. Det finns så mycket kvantitet i bloggvärlden, mycket svårare att hitta kvalitet. Så fortsätt så!

  SvaraRadera
 11. Blogga ska man göra för sin egen skull. Det är lätt att tappa bort vad man vill säga bland "dagens outfit" och "vad jag gjort den senaste kvarten, sen förra inlägget alltså". Låt Heja Abbe vara en så speciell och fin blogg som den är och skriv när du vill. Vi läser.

  Jag vill tipsa om böckerna/ filmen om Bill och Bolla http://sv.wikipedia.org/wiki/Bill_och_Bolla Har du inte hört talas om dem kan jag varmt rekomendera att försöka få tag på dem. Spread the word. Otroligt vackra och viktiga böcker!

  SvaraRadera
 12. Ser att flera har samma tanke; kvalitet framför kvantitet, det är i alla fall det som gör att jag fortsätter titta in här även när det är glesare mellan inläggen. Med ditt sätt att skriva behöver du inte fundera så mycket över spännande ämnen eller extraordinära händelser, det är framför allt de där vardagsbetraktelserna och orden om kärleken till dina söner som gör bloggen till det den är. Så självklart hoppas jag att du fortsätter skriva, på ett eller annat sätt!

  SvaraRadera
 13. Det finns ju olika sätt att blogga. Den som skriver om ingenting varje dag avundas med störtas sannolikhet ditt sätt att verkligen berätta. Men det viktigaste är ju att du v i l l skriva, inte hur ofta. Jag läser gärna sällan ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.