Long time, no write.

23:46

Hej på er. Det har inte direkt varit något rasande tempo på publiceringen av inlägg på den bloggen på sista tiden. Jag är den första att erkänna det. Jag har helt enkelt för mycket annat att stå i. Tiden och orken räcker inte riktigt till.

Det börjar att dra ihop sig för ett projekt jag jobbat väldigt mycket med under väldigt lång tid. Ett jätteroligt projekt eftersom det handlar om ett av mina största intressen när jag får lite tid över, nämligen cykling. På lördag om två veckor går nämligen det första Göteborgsgirot genom tiderna av stapeln. Jag tror det kommer att bli en superkul folkfest på två hjul (gånger ca 3-4000) och om du cyklar lite till vardags och inte anmält dig än rekommenderar jag att du gör det. Det här vill du inte missa.

Vi har arrangerat ett nytt bloggforum, den här gången på nya Radison Blu Riverside Hotel här i Göteborg. Vid det här laget har jag lärt känna flera av personerna bakom bloggarna och det är riktigt roligt att träffas igen.

Vi har varit i Stockholm på Guldäggsgala också. Alltid lika kul. Extra kul att det var bidraget för Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus som var nominerat. Det blev en nominering men inget silver eller guld, men jag är stolt och glad ändå.

Sist men inte minst. Kommer ni ihåg när jag blev årets kycklingbloggare? Nu är kokboken klar och innehåller en massa recept sammanvävt med ett reportage från finalomgången när vi lagade mat live, med Mannerström & Co som jury. Lite kul faktiskt. Den finns att ladda ner eller bläddra i om du klickar på den här länken.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.