Lotta och jag – i en podcast nära dig.

19:40

Idag släpptes podcast-avsnittet som Lotta och jag spelade in förra veckan. Hjälp vad konstigt det känns att höra sig själv prata. Men bortsett från det tycker jag att det blev ett fint samtal om svåra saker. Jag hoppas att ni tycker det också, ifall ni lyssnar.

Vår podcast finns om du följer den här länken till iTunes eller den här länken till Spotify. Om man inte använder någon av de tjänsterna går den också att lyssna på på den här länken.

Bilden från inspelningen nedan lånade jag från podcastens FacebooksidaNu sitter på tåget hem från Stockholm igen efter att ha spelat in ännu ett avsnitt. Denna gång var jag värd och Martin Melin gäst. Vi snackade om papparollen och det avsnittet kommer om en vecka.

5 kommentarer

 1. Oj vad tysta ni är. Var det så dåligt, eller har ni inte lyssnat?

  SvaraRadera
 2. Fint! Men känner mig lite illa till mods över hur Lotta jämförde sin cancer med Abbes hjärta. Varför måste något nödvändigtvis vara värre än det andra? Dock imponerad över det lugn du visade och hur du hanterade situationen. Roligt att höra er prata! Anna

  SvaraRadera
 3. Hamnade på din blogg genom Vimmelmammans blogg som jag läst i ett ca ett år, Skrollade neråt då jag såg bilden på Abbe och SKEPPET!
  Det skeppet har jag sett live på dåvarande Barnkliniken Östra många gånger under en period på ca två år. Sista gången -97 på våren då vår grabb, "Lucke Boy", förlorat sin camp mot cancern i en ålder av sex år, sju månader och en vecka.
  Jag vill bara säga att Team Rynkeby äger fett! Har läst en hel del om dem i "Barn och Cancer". Superfin insats av dessa cyklister.
  Tack för att du delar med dig, Gunnar, och fortsätt älska dina söner utan begränsning!
  Kramar från Anki.

  SvaraRadera
 4. Åh vad spännande och himla bra blogg!

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Jag lyssnade när det kom ut, ni är bra.
  Det verkar finnas ett motstånd mot poddar, varför begriper jag inte.
  underbart att få lyssna på ett samtal utan avbrott.

  Dessutom så är ert ämne mycket intressant och viktigt.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.