Glad midsommar!

12:38

6 kommentarer

 1. Glad midsommar på Er själva! Vilken stackare skall häva i sig alla dessa tårtor?
  Mor o. Far

  SvaraRadera
 2. Glad midsommar på Er själva! Har Ni bakat? Mor o. Far

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Mitt namn är Miriam och jag arbetar på utvecklingsavdelningen på Baluba Television.
  Just nu är vi i ett tidigt stadie av utvecklingen för ett nytt tv-program. Vi letar efter medverkande barn, som tillsammans med sina föräldrar vill dela med sig av sin resa framåt i livet.

  Jag läste din blogg och tycker att ni verkar ha en fin historia att berätta. Om ni är nyfikna eller bara vill veta mer om vårt projekt är det bara att höra av er till min mail: miriam.utas@baluba.se

  Hoppas vi hörs!

  Med vänlig hälsning, Miriam.

  SvaraRadera
 4. Såklart Abbe skall vara med i TV! En så gosig liten kille, med en sådan otroligt bra berättare till far. Det kan helt enkelt inte bli annat än sevärt!

  Det skulle jag vilja titta på i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Nu har jag läst igenom din fantastiska blogg om er härliga Abbe och hans storebror.
  Jag hamnade här inne av en slump för lite drygt två veckor sedan då jag googlade hjärtfel + avd 323+ DSBUS. Det var nämligen då som läkarna upptäckte ett hjärtfel på vår 10 månader gamla son. Våren har kantats av sjukhusvistelser och har sedan mars även sond. Vi fick en tre månader tidigare tid för knapp-operation på DSBUS, vilket troligtvis räddade Isaks liv. Han blev väldigt medtagen av operationen och de gjorde då ett ultraljud vilket visade både på läckage och förträngning i mitralisklaffen.

  Din blogg har hjälpt både mig och min sambo under dessa veckor sedan vi fick reda på hjärtfelet. Känslorna som du beskriver är precis såsom vi upplever det också, men har svårt för att beskriva.

  Tack för att du delar med dig!
  Varma kramar till dig och din familj

  /Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Det är så fint att läsa att någon blivit hjälpt av att läsa min blogg.

   Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.