Sommarlovsmatematik.

00:18

På måndag börjar skolan igen efter ett sommarlov som hette duga. Det är bannemig inte lätt att komma ihåg en hel sommar som varit som den här. Jag menar någon eller några veckor med fint väder brukar det alltid vara mellan maj och augusti, men så här länge? Nä. Jag minns inte förra gången det inträffade.

Så visst är det trist att lovet är slut, grabbarna börjar skolan och mamman och jag är tillbaka på våra jobb. Men alla depåer är i alla fall påfyllda inför hösten. Solkontot står på plus och de flesta andra bränsletankar är fulltankade.

Under den här sommaren kan vi räkna till åttahundrasjuttiofjorton fiskade krabbor, tvåhundranågonting ätna glassar, jag vet inte hur många badtimmar, cirka en miljard hopp från olika klippor både i havet och i sjön, typ sjutton skrubbsår, sju sandslott, femtioelva glas saft och minst lika många kanelbullar, en handfull båtturer och en inlämnad bygglovsansökan för vårt fritidshus.

Summa summarum, en fin sommar.

6 kommentarer

 1. Hoppas på en fin höst och håller tummarna stenhårt för ett positivt besked om bygglovet....

  SvaraRadera
 2. Hej! Förstår om du har annat för dig än att blogga. Men vi saknar dig och dina gosiga killar.

  Bara så du vet.

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vad sol, sommar, värme och umgänge med nära och kära gör för kropp och själv. Magiskt är nog ordet. När vi ändå är i ett skönt flow så slår vi väl ett slag för att bygglovet blir beviljat utan mankemang och att vi snart får följa ett spännande byggprojekt här på bloggen :-)

  Tjohej!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Hmm. Egentligen inte. Eller rättare sagt jag har liksom inte bestämt att jag ska sluta blogga, det har bara inte blivit av. Har haft för mycket annat, saknat inspiration osv. Men vissa dagar saknar jag det väldigt mycket, så förhoppningsvis kommer jag igång igen.

   Radera
 5. Nä du får ju göra som du vill, men ge ut boken. Många skulle köpa den.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.