Hjälper ni mig?

20:38

Det är februari månad så jag tänkte samla in 20 000 kronor till Hjärtebarnsfonden. Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig.På den stora bilden i insamlingsheadern är Abbe nyopererad. En av fyra operationer hittills, den första gjordes när han var sex dagar gammal och fler kommer det att bli.

Den lilla bilden ovan är från i somras då Abbe badar och leker tillsammans med andra hjärtebarn på Hjärtebarnsfondens läger i Mullsjö. En glad tioåring som är sprallig och väldigt lätt att älska.

Utan forskningens framsteg hade inte Abbe levt idag. Det är en tanke som knappt går att tänka. Men faktum är att om han hade kommit till världen när jag föddes hade förmodligen inte blivit en vecka gammal ens. Att man idag kan rädda barn med så komplicerade hjärtfel är inget annat än helt makalöst, tycker jag.

Hjärtebarnsfonden samlar in medel för ett ge stöd till barn och ungdomar som lever med hjärtfel. Opinionsbildning, dialog med vårdgivare och skola, stöd till forskningen samt lägerverksamhet där hjärtebarn (och ibland deras familjer) träffas och byter erfarenheter är några av alla saker pengarna går till.

Hjälp mig att samla in 20 000 kronor till Hjärtebarnsfonden under februari månad.
Ditt bidrag går rakt in i hjärtat!

Tusen tack.
Gunnar

Klicka vidare till min insamlingssida här >>

4 kommentarer

  1. Vi har samma känsla av tacksamhet. Vår sons hjärtfel var inte möjligt att operera innan 1989 i Sverige. Otroligt tacksam att han fått en chans till ett normalt liv. Såklart att vi är med och bidrar.

    SvaraRadera
  2. Med risk för att låta som värsta stalkern, men jag kollade insamlingens sida och hittade därefter Abbes farfar på facebook. Jag har alltid tyckt att Abbe varit en kopia av Abbe-mamman, men oj! Han är ju även en minivariant av din pappa. :)

    Hoppas insamlingen når sitt mål. I år har jag tyvärr inga marginaler att bidra med, men håller tummarna.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.