Svar på era frågor – del ett.

00:35

Först och främst. Jag är inget vidare på att uppdatera just nu. Juryarbetet här i Cannes håller på hela dagarna och jag är helt slut när jag kommer till hotellet på kvällen. Men här kommer i alla fall några svar på era frågor. Fler kommer i morgon.

Du behöver inte svara, jag undrar bara om du och din fru tänkt skaffa fler barn? Jag tror Abbe skulle vara världens bästa storebror, ja, förutom storebror då ;)
Näe, det har vi inte. Ibland längtar man såklart efter en liten bebis, speciellt när man får snusa på vännernas småttingar. Jag är säker på att du har rätt i att Abbe skulle trivas som storebror. Men efter som Abbe kräver mer av mig och hans mamma än andra barn gör normalt så vore det inte rättvist mot honom. Och i synnerhet inte mot hans storebror som skulle få slåss om uppmärksamheten med en brorsa med "special needs" och en nyfödd bebis.

Kan inte du lägga in lite fler videoklipp med Abbe och Storebror? Och kanske dagens outfit ibland?
Fler videoklipp blir det helt säkert. Det vågar jag lova. Men dagens outfit? Glöm det.

Jag undrar om du kan lägga in någon bild på hela familjen?:) Man är så nyfiken vem det är som bloggar!
Njae, jag tror inte det. Men kolla på det här klippet från Kattis & Co så ser du oss. :-)

Du och din fru verkar väldigt lyckliga. Hur månar nu om er själva och ert äktenskap i stormiga tider?
Oj, det var en svår fråga. Vi är nog som de allra flesta par. Ibland är det jobbigt, ibland leker livet. Jag tror kanske att vi blivit starkare tilsammans utav allt vi gått igenom med Abbe och är ganska rädd aom det vi har. Det handlar nog mest om att hitta en balans mellan att göra saker tillsammans, men ändå få plats med egentid. Men det är en bra sak du tar upp. Något för alla familjer att tänka på. Hur gör man för att fortsätta vara man och hustru, och inte uppslukas av att vara mamma och pappa?

14 kommentarer

 1. Vilket fint inslag ni var med i, ni ger så mycket hopp och tro på livet!
  Hoppas er midsommar varit riktigt bra?!

  SvaraRadera
 2. Kul att äntligen få ansikten på er! :)

  SvaraRadera
 3. ojojOJ vilket fint klipp. tårarna rinner och jag är så glad för er skull, att abbe mår så bra som han ändå gör! när han kommer in i rummet där ni sitter och pratar så smälter jag!! ååh. ni är så duktiga som föräldrar, fortsätt så!! och grattis till era underbara killar!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Verkligen roligt att se er i klippet från Kattis & company! Tack för länken.

  Nu känner man igen Abbe redan från bilderna då han var en liten bebis, det är lite konstigt och roligt :)

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig tidigare varit med om några människor som verkligen sätter barnen framför allt annat. Alla säger att de gör det, men få utövar det i verkligehen. Jag önskar att när jag en dag blir förälder blir som dig/er mot mina barn. Svaret på frågan om ni vill ha mer barn var så himla rätt.
  Hoppas du har kul som jurymedlem....

  SvaraRadera
 6. Klippet: sorgligt men fint.

  Emma

  SvaraRadera
 7. Tack för att jag fick se er på Cattis & company. Jag älskar se när Abbe leker, se hans energi.
  Barn på sjukhus gör min ledsen,
  men tyvärr så är det ett måste i bland. Jag önskar storebror och lilla bror en underbar solig sommar med massor av lek och bad.

  Annelie

  SvaraRadera
 8. Vad roligt det var att se inslaget. Ni är verkligen jättegulliga!

  SvaraRadera
 9. Roligt med inslaget! Så fina som ni är som föräldrar och så vackra barn som ni uppenbarligen lyckas tillverka är det synd att ni inte tillverkar flera.

  SvaraRadera
 10. Kommer du aldrig att göra dagens outfit??... Haha. Hade varit lustigt att se hur en pappa tolkat det. Kan inte i min vildaste fantasi se min man göra sådannna inlägg i en blogg. Han tycker sånnt är lagomt kul.

  SvaraRadera
 11. Din blogg från Cannes har adressen:
  http://cannesdirect2009.blogspot.com/
  ;-)

  Jag har inte lagt den i bloglines, så jag var tvungen att leta reda på den via Ulrika.

  SvaraRadera
 12. Fantastisk blogg. Fick tips av min mamma att läsa om er då vi också vistas en del på Drottning Silvias, dock på annan avdelning. Känner igen mig i mycket och har både skrattat och gråtit i några timmar medan jag läst ikapp.
  Allt gott! // Anna

  SvaraRadera
 13. Tack och lov. Ingen dagens outfit ;-)

  SvaraRadera
 14. Grattis
  Läst i tidningen att ni vunnit 3 lejon

  UllaCarin och Bosse

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.