Min Nike+ försöker säga något till mig.

22:40

Jag var så duktig innan jul. Den där utmaningen fick mig att springa över tjugoen mil mellan september och årsskiftet. Men lika duktig som jag var då, lika värdelös har jag varit efter att utmaningen tog slut.

Därför kände jag mig lite extra nöjd efter att ha varit ute och sprungit knappt åtta kilometer i dag, på självaste nationaldagen. Stolt för att jag tagit mig i kragen skulle jag logga in och föra över resultatet på vår nya utmaning som jag försakat totalt.

Träningspasset registrerades. Jo då. Första Augusti 2000. Typ åtta år innan jag skaffat prylarna och sex år innan de ens existerade. Och en herrans massa år före utmaningen jag hade hoppats mina 7.8 km skulle tillgodoräknas. Tji fick jag.

Som att den lilla prylen spottar mig i ansiktet och säger: "Gubbe lille, du skulle varit ute och sprungit för länge länge sedan"

Andra bloggar om , , , , ,

4 kommentarer

 1. Nike+ är en tyken jävel. När jag gråtfärdig kom i mål efter den första rundan på evigheter (dem var på knappt fem kilometer, det vet jag) sa den att jag sprungit 0,02 km.
  Tack för den.
  Men idag sprang jag sju och det var den nöjd med, så då registrerade den.

  SvaraRadera
 2. Jag springer också med nikeplus, men har än så länge inte haft något problem.. Men funderar nu på en Garmin forerunner 405 i stället.
  Löpningen har ju gått o blivit min vitaminkick nu när min lilla jänta är så sjuk. Utan löpningen så vet jag inte hur jag skulle orka med dagarna.. Den är som balsam för min själ:)

  SvaraRadera
 3. Jag har också haft lite svårt med det där att träna det senaste. Motivationen har trytit men för några dagar sedan anmälde jag mig till tjurruset. Det kanske även är något för dig, tror att det kan tänkas vara det roligaste lopp man kan springa. Men vad vet jag, jag har aldrig sprungit något lopp... :-)

  SvaraRadera
 4. Sprungit Göteborgsvarvet nån gång?? Om inte annat tycker jag du ska göra det nästa år! ;) Ses där va Abbes pappa?!?! ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.