Vad fan ska boken heta?

21:33


Jag har skrivit en bok. Eller rättare sagt jag har skrivit en sextondels bok. De andra femton delarna är skrivna av femton andra bloggare, och det jag har gemensamt med dem är att vi alla var finalister i Blogg-SM i höstas.

Boken innehåller texter från MikeBike på Bloggfrossa, H C Barregren på Bums.nu, Lindas gamla blogg – Detvaintejagdetvasossarna, Dum, Egonia, Emelia, Philip på Ett liv i rörelse, Finnjonna, KusCar runt 40, Mamma Becka, Miss Maddis, Monas Universum, Mumari, SpiderChick och Klaus gamla blogg – Tyskungen. Och mig.

Boken finns att köpa på Vulkan.se och pengarna som blir över när Vulkan har tagit sitt går till Hjärtebarnsfonden.

Andra bloggar om , , , , ,

6 kommentarer

 1. Flera bra bloggar. Måste vara bra bok. Bra utvald organisation :-) Jag köper!

  SvaraRadera
 2. Känns som ni redan har det klart! Intresseväckande blir det med ert arbetsnamn...

  SvaraRadera
 3. Det låter som en mycket spännande bok. Jag gör vad alla borde göra och beställer tio exemplar BUMS!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg =) Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken spännande bok. Jag tror jag måste köpa ett ex med en gång.

  /Klaus

  SvaraRadera
 6. vad roligt att du är med i en bok! flera andra bra bloggare med.den ska köpas!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.