Tiotusen-kommentarers-klubben.

00:08

Det är jubileum på gång här på hejaabbe.com. Någon gång under den här veckan kommer den tiotusende kommentaren att ramla in. TIOTUSEN!! (10 000) Fattar ni? Det är inte riktigt klokt.

Jag älskar er respons. Det vet ni redan. Det är så kul att läsa era synpunkter om saker och ting, era tips och idéer, era stöttande kommentarer när jag vinglar, allt ert beröm och alla fina ord om Abbe, hans bror och om bloggen.

Och nu har jag snart fått tiotusen kommentarer från er (mina egna svar är inte inräknade). Otroligt. Det är värt något slags firande. Jag får fundera ut något. Kanske ett pris till den som prickar in kommentar nummer 10 000? Vad tycker ni?

Andra bloggar om ,

44 kommentarer

  1. Då passar jag på att gratulera i förskott till jubileet:)
    Vi flygs till Göteborg idag för transplantationsutredning från Uppsala.
    Vilka kämpar våra barn är.

    SvaraRadera
  2. Gratulerer så masse!

    Elsker bloggen din og måten du deler av deg og din familie.

    Helena

    SvaraRadera
  3. Hej hej Abbes Pappa :-)
    Jag är en slav under din blogg men kommenterar inte så ofta, flåt ;-)
    Men såklart vill jag att du snabbt skall komma upp i 10 000 kommentarer så Hej Hej på er alla fyra :-)
    Vilken osis med vattenkoppor ( jo så säger jag med hihi) på semestern. Hoppas allt är borta nu och inget mera kli.
    Kram / Lotta

    SvaraRadera
  4. Har precis läst bloggen, från start till hit. Den är så underbar att läsa. Abbe och storebror verkar som två härliga pojkar precis sådär som barn ska vara. Trots allt svårigheter..

    Brukar aldrig kommentera på bloggar vars ägare jag inte känner personligen, men den här bloggen är underbar.
    Måste erkänna när jag kom till dagens inlägg blev jag lite besviken, nu måste jag vänta och se vad som händer.
    Men har bara en fråga, när blir Abbe för gammal för att skrivas om? Menar när han är 17 kanske han inte vill ha sin pappa skrivandes om han =) Men är underbart att du låter oss hänga med just nu! Tack!

    SvaraRadera
  5. Hej Abbes pappa med familj! Vill bara säga att denna blogg är helt underbar! Jag har hänt med i snart två år nu, vilket är rekord för mina favoritbloggar. Trots att jag inte har några direkta kopplingar till varken barn eller sjukdomar, är bloggen som en dörr in till vad som kanske komma skall - och jag kan knappt vänta.
    Tack för alla fina, vackra, roliga, sorgliga och tråkiga händelser som du delar med dig av.
    Fortsätt kämpa!

    SvaraRadera
  6. om det blir jag som lämnar den tiotusende kommentaren önskar jag mig att att lotta lundgren blir min hemmafru, kan du ordna det isåfall?

    SvaraRadera
  7. Det är ju jätteroligt!
    Jag är glad att du (och Abbe, Storebror och fru)får all denna positiva respons. För det gör väl att du fortsätter blogga för alltid.. och alltid.. och alltid, i evighet, amen! :)

    SvaraRadera
  8. Ja, nu kan det passa med de där guldmedaljerna i silver vi diskuterat tidigare ;)
    Och T A C K Abbepappan för en helt fantastisk blogg.
    Så underbart underbar, värmande och hjärtgripande, som får mig att skratta, gråta, hoppas och vilja sprida vidare den otroligt starka kärlek den förmedlar.
    Tack

    SvaraRadera
  9. Hoppas, hoppas det blir jag som är nummer 10 000! Jag älskar din blogg. Jag läser din blogg först av allt då jag öpnnar datorn. Mejlen är inte ens lika viktiga!

    Labolina

    SvaraRadera
  10. vad roligt med 10000 kommentarer.. jag har kommenterat lite då och då. och läser din blogg varje dag. så tack för en gymt bra blog och hoppas du kommer upp till 10000 snart

    SvaraRadera
  11. Grattis till 10.000! :) Bloggen är fantastisk!

    -Ida

    SvaraRadera
  12. Hei Abbes pappa. Takk for di att din blogg finns. Den er det siste jeg läser innan jeg går til sängs. >Du skriver og fotograferar så fint, jeg er sjuksköterska og opplever så mye trista saker,,så dina humoristiska inlägg,de er akkurat vad jeg behöver. Tusen takk för all gläde med bloggen din. klem fra Hedda.

    SvaraRadera
  13. Grattis grattis! Du har förtjänat varenda en av de där tiotusen kommentarerna. Tack för en suverän, fantastisk, underbar, gripande, välskriven och rolig blogg!

    SvaraRadera
  14. Grattis! Jag fastnade för bloggen för någon månad sen och har därefter följt den. Den är väldigt gripande.

    SvaraRadera
  15. Ojoj, där ligger man i lä.. ;) Grattis! Men du skriver så fantastiskt bra, gripande och underhållande så det är inte konstigt att du har många läsare. Blev jag den 10000:e nu?? Kan man få lite läsare i pris?? *skoja*
    Ha det toppen!
    Nina

    SvaraRadera
  16. Heja heja till Abbe och alla kommentarerna! Och till dig och brorsan, och mamman! :)

    SvaraRadera
  17. Shit 10000 det är många nollor det! Men det är du värd, så himla duktig på att skriva. Dina ord griper verkligen tag i en!

    SvaraRadera
  18. Herregud, det var inte dåligt!!! Tror inte jag kan se nåt sånt på min blogg...och tur är väl det ;)
    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  19. Ja vad kul!
    Här ska kommenteras!!

    SvaraRadera
  20. WOW 10.000 kommentarer inte illa. men det förstås jag som många andra älskar din fantastiska blogg...
    Ha de gott
    J

    SvaraRadera
  21. Kanske dags att lägga in den första kommentaren för min del. Jag började följa din blogg ungefär ett halvår sedan. Läste i början bara de inlägg som lades in i realtid men sen började jag från början och läste... och läste... När jag läst igenom hela bloggen kände jag mig knappast duktig, jag var istället besviken. Inte över innehållet, utan över att vara klar. Din blogg var för mig som en fantastisk bok som man inte vill ska ta slut. Tack för den upplevelen och tack för att du fortsätter att berika mitt liv med din blogg! Du verkar ha ett par fantastiska killar som verkligen förtjänar att ha en plats i bloggvärlden.

    SvaraRadera
  22. Grattis, vad roligt :) jag älskar denna blogg! Hoppas ni får en fin dag! /Pia

    SvaraRadera
  23. Du förtjänar vartenda gott ord som skrivs om dig och din blogg! :) Jag är så glad att det finns bloggar utan dagens outfit och sånt där trams som bara har med utseende att göra... Du skriver om sådant som faktiskt är viktigt här i livet! :)

    Ha en fortsatt bra dag! :)

    SvaraRadera
  24. hurra och grattis. det, om något, är ju ett betyg på att du gör det bra!

    SvaraRadera
  25. hej Abbes pappa!!
    Det du skriver är så härligt att läsa - har haft det lite småjobbigt nu när jag varit på semester i 5 veckor och inte kunnat läsa dina inlägg... för att inte tala om att det tog ett tag att komma ikapp ;-) men det var det helt klart värt!! 10 000 kommentarer är inte dåligt och fortsätter du i samma takt är de nästkommande 10 000 inte alltför långt borta, kan jag tänka. GRATTIS!

    SvaraRadera
  26. Jag hittade er blogg av en slump nu i somras. Jag började läsa från bloggens första ord tills det sista som fanns. Jag skrattade och grät i en salig blandning. / Elin C

    SvaraRadera
  27. Grattis till Dina 10000 kommentarer. Men å andra sidan det var väntat!

    Alingsåsarna

    SvaraRadera
  28. Grattis till 10 000 kommentarer! Dags då för mig att lämna min första :)

    Tack för en otroligt bra blogg, jag har läst den från början tills idag och kommer fortsätta med det. Jag älskar även alla bilder, det är jättevackra.

    Hej till hela familjen!

    SvaraRadera
  29. JAG ÄLSKAR BLOGEN den är bäst!!!!!
    ABBE ÄR MIN idolllllll!!!!!
    även fast blogen inte är riktade så mycket till barn kanske, så älskar jag den!!
    jag går inte på blogen 10000 ggr per dag och hoppas du ska ha skrivet nåt, ibland är det inte så så jag får längta!!
    jag har läst blogen början till slut 6 gånger för den är så himmla bra! I LOVE YOU ABBEPAPPAN(L)(L)(L)
    puss och kram till abbebrorsan abbepappan abbemamman och självklart BÄSTA UNDERBARASTE SÖTASTE ÄLSKLINGS ABBEEEEE(L)(L)

    SvaraRadera
  30. Hej Abbe-pappa! Jag får väl ta att skriva en liten kråka. Jag måste tala om att jag följt din blogg sen rätt tidigt och det är ett måste att kolla varje dag ifall det har trillat in något nytt roligt.. Jag sitter och skrattar, och gråter och för de mesta ler lite för mig själv när jag läser dina inlägg.. Ni är en riktigt härlig familj och jag önskar verkligen er all lycka i livet.

    SvaraRadera
  31. Shit, jag får "piggaskinn" av kommentarerna. Det var typ ett år sedan jag själv plöjde genom hela bloggen, och känner igen mig i besvikelsen över att behöva vänta på nästa. Å andra sidan fick man ju lite annat gjort istället, städa, tvätta och sån't tråkigt. Hur som, Grattis! Och tävlingar är ju alltid kul!

    SvaraRadera
  32. Ett pris är aldrig fel, hoppas jag vinner nu! :D

    SvaraRadera
  33. Häftigt!

    Jag måste ju då förstås få fråga hur i all världen du vet det? Går det att räkna på något sätt? För du har väl inte suttit och räknat dem manuellt, får jag förmoda ;-)

    SvaraRadera
  34. Jag får ett mejl varje gång någon har kommenterat, och de mejlen har jag lagt i en mapp. Alla utom de kommentarer jag skrivit själv, som den här till exempel. De mejlen kastar jag. Och snart, väldigt snart ligger det tiotusen filer i den mappen ...

    SvaraRadera
  35. Heja Abbe! Och Heja Abbepappan! För att du orkar skriva så härligt om hur det är att hamna i Holland istället för Italien.

    //CK

    SvaraRadera
  36. Du e inte dum du! (som svar på hur du kunde veta...)

    SvaraRadera
  37. Grattis till denna kanon blogg jag kikar in varje dag och uppskattar verligen både Abbe, storebror och era upptåg. Jag uppskattar också ditt sätt att beskriva den vardag ni har och hur ni tacklar den.

    SvaraRadera
  38. Hmm... 10 000 mail i en mapp... Vilken samling!! Grattis brorsan till att du berör så många människor med dina ord och dina bilder, de flesta som du inte känner. Jag som har träffat Abbe och storebror IRL (som deras kusin skulle säga) måste säga att de är mina idoler liksom du också är som kan hitta ord för att beskriva vardagen och livet på ett sånt bra sätt.

    SvaraRadera
  39. Kolla in Hajen på Ulrikas blogg!

    SvaraRadera
  40. Kommenterar sällan, men läser då jag jobbat med utvecklingsstörda barn, men har ej reflekterat över vad Abbes problem är riktigt, om han t.ex. måste gå i särskola.
    Otroligt med 10 000 kommentarer. Roligt måste det va, att va så läst av så många kända som okända.

    SvaraRadera
  41. Du har en underbar blogg , men det har jag ju redan sagt flera ggr. Dessutom så älskar jag dina bilder.

    SvaraRadera
  42. Hej,jag har följt din blogg en längre tid-men aldrig kommenterat...jag önskar bara att ALLA fick ha en Abbe-pappa som du!!Uppskattar din blogg sååå mycket, TACK!
    MVH, Lenah

    SvaraRadera
  43. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.