Fördel Stockholm.

15:58

En sak jag funderade lite på under vår resa.

De som reste från Stockholm kom till hotellet vid lunch på fredagen. När de åkte hem fredagen efter lämnade de hotellet framåt kvällen. Det blir nästan åtta dagar på Kreta.

Vi göteborgare kom fram till hotellet halv tolv på fredag kväll. Och lämnade stället nio på morgonen fredagen efter. Det blir bara sex dagar i solen.

Båda kostar precis lika mycket. Besynnerligt.

Andra bloggar om , , ,

6 kommentarer

 1. Jag vill tacka så mycket för bra, rolig och intressant läsning. Årets sommarjobb innebar väldigt mycket dötid, och många timmar har fyllts medans jag läst igenom hela bloggen, från början till slut. Fick faktiskt idén när du beskrev att många gjort så. Jag har skrattat, haft tårar i ögonen och blivit arg under tiden, och dessutom lärt mig en del. Ditt inlägg om att skriva kunde jämföras med att ta en bra bild träffade mig direkt och motiverade mig både att börja skriva och träna mer foto. Stort tack och en varm kram

  SvaraRadera
 2. Haha.. Det är nog tvärtom på vissa resmål. Fördel Gbg, alltså.

  Annars kan de stackars stockholmarna gärna ha den fördelen någon gång. Med tanke på allt annat dom skall utstå på hemmaplan.

  Välkommen hem, btw om jag inte önskat det förut

  SvaraRadera
 3. Visst är det märkligt att Langley inte lyckas ändra det där?
  För jag råkar veta att göteborgarna klagat på det upplägget i flera år...

  SvaraRadera
 4. Resebolagen betalat hotellen per natt och ni bor ju lika många nätter som stockholmarna.

  SvaraRadera
 5. För att Stockholm är eliten!! :D

  SvaraRadera
 6. Så är det när man åker från Malmö också. Kanon tyckte vi :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.