Förskolan.

22:46

Vi hade ett litet möte med förskolan idag. Om hur det går och hur vi ska göra nästa år, då Abbe fyller sex.

Engagemanget, uppslutningen, omtanken och målmedvetenheten.
Jag blir varm i själen.

7 kommentarer

 1. Sådant är så underbart att läsa!

  SvaraRadera
 2. Instämmer! Underbart!
  Niklas

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt det låter!
  Så borde alla få känna:)

  SvaraRadera
 4. Så härligt att höra! Läste precis hos
  Avig Maria (Mia Skäringer) att det inte alls är samma inställning på hennes sons skola tyvärr...

  SvaraRadera
 5. Som moster till diabetesbarn kände jag mig så träffad av ditt inlägg om välkommen till holland-texten... Kände även igen dagiplatsdiskussionen. Er resa är så härlig att läsa, att ni är så starka och klarar det så bra!! Har fått tårar i ögonen både en två gånger.

  SvaraRadera
 6. Hej

  För några dagar sedan ramlade jag in på din blogg, och nu har jag läst igenom den från början till slut (eller snarare från slut till början). Ja, vad säger man? Jag hoppas i alla fall att jag en dag kommer att kunna få barn att vara lika stolt över som du är över dina - vilka härliga barn det är du har!

  SvaraRadera
 7. Jag önskar att det var såhär alltid.Överallt.På alla förskolor.På alla skolor.Målmedvetenhet och engagemang som kommer barnen till godo.Grattis till er, särskilt till Abbe!
  Anna-Lena fritidspedagog

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.