Fjällbilder, tema djur.

22:00

Eftersom jag har tagit väldigt många bilder på fjällresan blev det jobbigt att välja. Och eftersom jag är lite semesterslö är jobbigt något jag undviker. Därför tänkte jag dela upp bilderna lite i olika inlägg. Här är ett med några av de där djuren vi såg på fjället.


Vi såg tre sådana här.


Nitton av den här, tror jag det blev till slut.


En miljard sådana här.

6 kommentarer

 1. Renbilden är hur vacker som helst! Och den sista bilden är allt för välbekant för att vara vacker ;-)!

  SvaraRadera
 2. Haha, ruskigt läskig myggbild! Och det där med att räkna djuren får mig verkligen att tänka på barndomen, vi brukade åka på "rådjurssafari" i skogarna kring sommarstugan på kvällarna och räkna älgar och rådjur. En gång såg vi 19 älsgar och 55 rådjur, jag glömmer det aldrig.

  SvaraRadera
 3. Vilka ville ni vara utan...?
  Vilket fantastiskt landskap vi har i vårt vackra land! Mår ni bra allihop?
  undrar
  "en som befunnit sig så långt sydöstligt det bara går på fastlandet"

  SvaraRadera
 4. Medge att lämmlarna är söta iallafall....
  /CL

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.